Σελίδες

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Εκτός νόμου τα Τουρκικά Ες- Ες των Γκρίζων Λύκων

 




Θ. Μαλκίδης 

Εκτός νόμου τα Τουρκικά Ες- Ες των Γκρίζων Λύκων:Μία οφειλόμενη ενέργεια που γίνεται πράξη έστω και τώρα.

Eκτός νόμου έθεσε σήμερα η  Γαλλία την τουρκική εθνικιστική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι».

Όπως ανέφερε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών ενώπιον της Νομικής Επιτροπής της Εθνοσυνέλευσης, η κυβέρνηση  ανακοίνωσε σήμερα   τη διάλυση του παρακρατικού φασιστικού κινήματος των Γκρίζων Λύκων κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Είχε προηγηθεί, το Σαββατοκύριακο, η βεβήλωση μνημείου για τη γενοκτονία των Αρμενίων κοντά στη Λυών, όπου <<άγνωστοι>> έγραψαν φιλοτουρκικά συνθήματα, όπως «Γκρίζοι Λύκοι», καθώς και τα αρχικά του ονόματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν («RTE»).


Θυμίζω ενδεικτικά ότι τόσο ο Ερντογάν όσο και άλλοι  θεσμικοί της γειτονικής χώρας, συνομιλητές των ομολόγων τους  στην Ελλάδα και την Κύπρο έχουν κάνει με υπερηφάνεια το σήμα των Γκρίζων Λύκων.

Ο  Ερντογάν, ο  Γιλντιρίμ, ο Μπαχτσελι βεβαίως ο εκλεκτός και συγκυβερνήτης του  Ερντογάν. Ο επίγονος  του δασκάλου του Χίτλερ, Μουσταφά Κεμάλ, επικεφαλής και των εγκληματιών και των δολοφόνων των Γκρίζων Λύκων του Κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης, μπορεί να συνεχίσει να είναι ο συνέταιρος σε "Λύσεις" για την Κύπρο και για το Αιγαίο; 




Αυτός και οι όμοιοί του που δολοφόνησαν δικούς μας ανθρώπους όπως ο Θεόφιλος Γεωργιάδης, ο Τάσος Ισαάκ, o Σολωμού Σολωμού και συνεχίζουν να δολοφονούν χιλιάδες, μπορούν να θεωρούνται εγγυητές της λύσης (!) στην Κύπρο και συνομιλητές για το Αιγαίο;  

Μέχρι πότε θα βλέπουμε τη βαρβαρότητα να  επιβραβεύεται,  ως πότε θα εισάγεται ο φασισμός στην πατρίδα της Αλήθειας, της Δικαιοσύνης, της Αντίστασης, του Φωτός; 


Y. Γ.  Για τους ακόλουθους Γκρίζους  Λύκους έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης ως υπεύθυνους για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ το 1996 στην Κύπρο:

– Haşim Yılmaz, έποικος, ο οποίος υπήρξε μέλος των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών και σήμερα διατηρεί καφενείο στην κατεχόμενη Κερύνεια. Αναγνωρίζεται σε φωτογραφίες, σε διάφορες φάσεις στη διάρκεια των γεγονότων.

– Neyfel Mustafa Ergun, έποικος, ηλικίας 26 περίπου ετών, παράνομος “αστυνομικός” του ψευδοκράτους, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο σε πολύ μικρή ηλικία, μετά την εισβολή. Αναγνωρίζεται σε φωτογραφίες της σκηνής του φόνου.

– Polat Fikret Koreli, Τουρκοκύπριος, περίπου 17 ετών, ο οποίος κατοικεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

– Fikret Veli Koreli, Τουρκοκύπριος, πατέρας του προαναφερθέντος, από την Πάφο και σήμερα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ο οποίος εργάζεται ως επιδιορθωτής ποδηλάτων και μοτοσικλέτων.

– Mehmet Mustafa Aslan, έποικος, περίπου 41 ετών, αρχηγός της εξτρεμιστικής οργάνωσης “Γκρίζοι Λύκοι”, στα κατεχόμενα, ο οποίος μένει στην κατεχόμενη Λευκωσία. Γι’ αυτόν υπάρχουν μαρτυρίες και πληροφορίες ότι μετείχε στο φόνο.

– Erhan Arıklı, έποικος, περίπου 40 ετών, από την πρώην Σοβιετική Ενωση, ο οποίος εγκαταστάθηκε στα κατεχόμενα πριν από περίπου 10 με 11 χρόνια.