Σελίδες

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Αφιέρωμα Γενοκτονία : Το έγκλημα που δεν τιμωρήθηκε επαναλαμβάνεταιΘ. Μαλκίδης 

Η Γενοκτονία που δεν τιμωρήθηκε επαναλαμβάνεται 

Πολλοί έντιμοι και ανεξάρτητοι ερευνητές, πολιτικοί και διανοούμενοι γνωρίζουν για τα μαζικά εγκλήματα και ασχολούνται σε όλον τον πλανήτη  με το ζήτημα της Γενοκτονίας.
Η περίπτωση της Γενοκτονίας των Ελλήνων αποτελεί μία συμπύκνωση όλων των μεθόδων που ακολουθήθηκαν στην πορεία του ανθρώπου, αφού εμφανίστηκαν εξοντωτικές πορείες, τάγματα εργασίας, στρατόπεδα συγκέντρωσης, βιασμοί, μεταφορά γυναικών και παιδιών στην τουρκική ομάδα και μία σειρά από άλλα ζητήματα  που εμφανίζονται στην Σύμβαση του ΟΗΕ για την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος της Γενοκτονίας. Άλλωστε ο πρώτος συστηματικός μελετητής της υπόθεσης της Γενοκτονίας, ο επιζήσας  του Ολοκαυτώματος Ραφαήλ Λέμκιν, θεμελίωσε τον όρο και τη Σύμβαση, πάνω στο μαζικό έγκλημα εναντίον των Ελλήνων και βεβαίως των Αρμενίων και των Εβραίων.

 Ο αγώνας μας, η διεθνή προσπάθειά μας αποτελεί  οδηγό αναγνώρισης για το μαζικό έγκλημα εναντίον των Ελλήνων, αναδεικνύοντάς στο σύνολό του, ερευνώντας τις διώξεις των Νεότουρκων και των Κεμαλικών εναντίον των Ελλήνων από τη Θράκη, μέχρι την κεντρική Μικρά Ασία και τον Πόντο.


Συνιστά  μία πυξίδα πορείας για την τεκμηρίωση της ιερής και μεγάλης υπόθεσης της Γενοκτονίας,  αντικρούοντας την προπαγάνδα  της Τουρκίας, προβάλλοντας το διεθνές πλαίσιο αναγνώρισης, ασχολείται όμως και με  την υπονόμευση, την άρνηση και την κατανάλωση που υφίσταται το ζήτημα εντός της Ελλάδας.

Στεφάνια στο δάσκαλο του Χίτλερ Κεμάλ, τιμές από Πανεπιστήμιο χτισμένο πάνω στο αίμα της Σμύρνης !


Διαδικτυακή εκδήλωση της Πανποντιακης Ομοσπονδίας ΗΠΑ ΚΑΝΑΔΑ
Link for event:

https://www.facebook.com/HolyInstitutionPanagiaSoumela/

GENOCIDE AWARENESS DISCUSSIONS with:
DR. THEOFANIS MALKIDIS, Genocide Scholar
DR. PETER DIAMADIS, Historian
DR. KYRIAKOS CHATZIKYRIAKIDIS, Director of the Centre for Pontian Studies Aristotelian University of Thessaloniki

Η συνέντευξή μου για τη Γενοκτονία . Hellas fm Νεας ΥόρκηςΗ ομιλία μου για τη Γενοκτονία των προγόνων μας