Σελίδες

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Επίσημη συμμετοχή της Ελλάδος....

 


Θεοφάνης Μαλκίδης 


Επίσημη συμμετοχή της Ελλάδος....


Οι  χορευτές Hüso Çetintaş και Yasin Ahmetoğlu, συμμετείχαν στο μπαλέτο της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision και πριν από λίγο έδωσαν συνέντευξη  στην τουρκική γλώσσα σε τηλεοπτικό κανάλι  του Αζερμπαϊτζάν (!), που σε "τυχαία" ερώτηση για την καταγωγής τους,  είπαν ότι είναι «Τούρκοι» της Δυτικής Θράκης! (Τα ίδια δηλώνει στην προσωπική του σελίδα και ο χορογράφος της συμμετοχής Mecnun Giasar)



Όπως καταλαβαίνουμε η ΕΡΤ,  με τα δικά μας χρήματα, έστειλε τους συγκεκριμένους στη Σουηδία για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα,  ενώ  αμφισβητούν, μεταξύ των άλλων, τη συνθήκη της Λωζάνης . 


Εκτός από την παραίτηση της διοίκησης της ΕΡΤ που επιβάλλεται εκ των πραγμάτων, να μην ξεχνάμε ότι η  ΕΡΤ υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό και  λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του στην Άγκυρα διαπράττεται, εντελώς συμπτωματικά (......) η  πράξη αυτή κατά των εθνικών μας  συμφερόντων!


Υ. Γ. Και λόγω της ημέρας, για τους άπιστους Θωμάδες το βίντεο βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο .




Επειδή το βίντεο το κατεβάζουν συνέχεια,  μπορείτε να το δείτε και στο σύνδεσμο της Τηλεόρασης του Αζερμπαϊτζάν. Από εκεί δεν θα κατέβει ποτέ!

https://x.com/Eurovisn_Turkey/status/1787418494461526419