Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Κανένας διάλογος με τον εισβολέα και τον δολοφόνο !


Θεοφάνης Μαλκίδης 

Δολοφόνησε και εκδίωξε τον Ελληνισμό  από την Μικρά Ασία, τη Θράκη, τον Πόντο και την Καππαδοκία,  την Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, κατέχει τη μισή Κύπρο, εισβάλλει  δια ξηράς και θάλασσας χρηματοδοτώντας τους αποκαλούμενους  <<μετανάστες>> και  <<πρόσφυγες>>, αμφισβητεί ολόκληρο το Αιγαίο, ενισχύει και προάγει την προπαγάνδα και τον εθνικισμό των Σκοπίων και της Αλβανίας και απαιτεί να παραδώσουμε ΓΗ, AΕΡΑ και ΎΔΩΡ. 
Η απάντηση είναι μία: 


Κανένας διάλογος με τον εισβολέα! 

Καμία διαπραγμάτευση με τον δολοφόνο! 

Καμία επαφή με το Σουλτάνο και  με τους πασάδες του, με τα Ες Ες των Γκρίζων Λύκων, με τους διακινητές και με  τους εμπόρους ανθρώπων, ναρκωτικών και όπλων, με τους  συνεχιστές του Ιμπραήμ και του Δράμαλη, με τους Τσέτες και τα τάγματα εργασίας,  με τους νοσταλγούς του Κεμάλ και του Χίτλερ.

Κανείς δεν έχει  την  πολιτική και την ιστορική νομιμοποίηση και εντολή, να συζητήσει με την Τουρκία την κυριαρχία, την συνέχεια και το μέλλον του  Ελληνισμού.  

Διακόσια χρόνια μετά το 1821, η μόνη οδός επιβίωσης  των Ελληνίδων και των Ελλήνων είναι  η Aντίσταση.

Υ. Γ. Και για  τους επιλήσμονες: Η 25η Ιανουαρίου η οποία ορίστηκε ως <<ημέρα>> διαλόγου με τον κατακτητή,  αποτελεί μία ακόμη αποφράδα ημερομηνία αφού συμπληρώνονται δύο ακριβώς έτη από την εκχώρηση της Μακεδονίας.....