Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Εισαγόμενοι δολοφόνοι



 Αν διαβάσετε αυτό το βιβλίο θα καταλάβετε από που κατάγονται αυτά τα καθάρματα(Blue Bad Boys) που σκότωσαν  τον φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.


 Με τη Γερμανία στον Β΄Π.Π και μάλιστα με συμμετοχή σε απίστευτα  ομαδικά εγκλήματα η Κροατία και στο όνομα του Καθολικισμού  και με την Γερμανία και το Βατικανό  να βάζει πάλι το χεράκι της γι' αυτούς κατά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας το 1989-1990 και στον πόλεμο που ακολούθησε. Η Ευρώπη και η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία έκαναν τα στραβά μάτια για χάρη της Γερμανίας και για τις ευθύνες τους  μέχρι σήμερα. 

Κροατικό Επαναστατικό Κίνημα Ουστάσε, Αντε Πάβελιτς, αρχιεπίσκοπος Ζάγκρεμπ Αλόιζιγιε Στέπινατς μερικά ονόματα που μπορεί να θυμίζουν κάτι. Το κίνημα λειτουργούσε ως τρομοκρατική οργάνωση πριν από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο(από το 1929) αλλά τον Απρίλιο του 1941 διορίστηκε για να κυβερνήσει ένα τμήμα της κατεχόμενης από τον Άξονα Γιουγκοσλαβίας ως Ανεξάρτητο Κράτος της Κροατίας (NDH), που έχει χαρακτηρισθεί από κοινού ιταλογερμανικό οιονεί προτεκτοράτο και ως κράτος-μαριονέτα της Ναζιστικής Γερμανίας. Φανατικά Ρωμαιοκαθολική η Ούστασε υποστήριζε τον Καθολικισμό και το Ισλάμ ως θρησκείες των Κροατών και των Βοσνίων (Μουσουλμάνων) και καταδίκαζε την Ορθοδοξία, που ήταν η κύρια θρησκεία των Σέρβων. Ο Καθολικισμός ταυτίστηκε με τον Κροατικό φυλετισμό  ενώ το Ισλάμ, που είχε πολλούς πιστούς στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, εγκωμιαζόταν από την Ούστασε ως θρησκεία που «διαφύλαξε καθαρό το αίμα των Κροατών»

Στο πλαίσιο αυτό κι οι δηλώσεις του δικηγόρου των καθαρμάτων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ της πόλης που ο τότε Αρχιεπίσκοπος Στέπινατς ευθύνεται για την γενοκτονία Σέρβων ορθοδόξων, Εβραίων και Ρομά. Αυτών είναι απόγονοι και οπαδοί.


Μάρκο Αουρέλιο Ριβέλλι Ο ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ εκδόσεις Παρασκήνιο Αθήνα 2000