Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Κανονικότητα;

 



Παντελώς εξαφανισμένη  είδηση : 


Από την 1η Οκτωβρίου έως την 17η Οκτωβρίου,  ο  Ερντογάν έστειλε  στα νησιά  του Αιγαίου 3364 άτομα τα οποία προστέθηκαν σε όσα βρίσκονται σε δομές  (Λέσβος 4840, Χίος 955, Κως 3266, Λέρος 2582, Σάμος 4605, υπόλοιπα νησιά 62, σύνολο 16310), ενώ οι επιστροφές στο κράτος - διακινητή ήταν μηδέν! 



Άραγε είναι  φυσιολογική η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, είναι κανονικότητα η συνεχιζόμενη εισβολή σε μια Ελλάδα που σβήνει δημογραφικά ;


Υ. Γ. Πριν από λίγη ώρα σε εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα εισέβαλε ένας νεαρός αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος κουβαλούσε ένα τεράστιο μαχαίρι στο σακίδιο του και άρχισε να φωνάζει «Αλλἀχου Ακμπάρ» (  «ο Θεός είναι Μεγάλος» στα αραβικά).


Οι αστυνομικοί  κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε, ενώ ο συλληφθείς,  έχει απασχολήσει τις Αρχές κάμποσες φορές, αφού κατά την περίοδο του Πάσχα είχε εισβάλλει εν ώρα λειτουργίας στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και είχε αρχίσει να ψάλλει εδάφια από το Κοράνι. 


Ο 24χρονος εισήλθε στην Ελλάδα παρανόμως από τον Έβρο, έχει εκδοθεί απόφαση  απέλασής του για λόγους δημόσιας ασφαλείας, αλλά παραμένει μέχρι σήμερα στην Αθήνα.....