Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Οι δολοφονίες συνεχίζονται



 Τελωνείο Κήπων Έβρου πριν από λίγο: ο  56χρονος αγρότης Παναγιώτης Ρήγας την ώρα που πήγαινε στο χωριό του χτυπήθηκε , χωρίς λόγο, με λοστό στο κεφάλι από Τούρκο "τουρίστα" , ο οποίος στη συνέχεια τον πάτησε με το αυτοκίνητο! 


Στον  τόπο που έγιναν όλα αυτά βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας που προσπαθούν να δώσουν εξηγήσεις σε αυτή την υπόθεση, η οποία εξελίχθηκε ως εξής: ο συγκεκριμένος κάτοικος πήγαινε μέσω της Εγνατίας Οδού προς το χωριό του Γεμιστή, εγκλωβίστηκε στην μεγάλη κίνηση Ι.Χ και φορτηγών με κατεύθυνση προς Τουρκία λόγω των καθυστερήσεων στο τελωνείο Κήπων,  συνομίλησε με  Τούρκους οδηγούς.


Κατέβηκε με τα πόδια και πήγε ως το σημείο που βρίσκονται οι αστυνομικοί του συνοριακού σταθμού των Κήπων, ζήτησε την βοήθεια τους για να απεγκλωβιστεί και να στρίψει στο δρόμο για το χωριό του και έφυγε.

Μετά από  ώρα βρέθηκε χτυπημένος και  πεσμένος πάνω στο οδόστρωμα της Εγνατίας οδού.

Ο 56χρονος συμπατριώτης μας από το χωριό Γεμιστή Έβρου, χωριό το οποίο βρίσκεται δίπλα στον ποταμό και δίπλα στο τελωνείο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή!


Ο Τούρκος "τουρίστας" ο οποίος συνελήφθη αντιμετωπίζει την κατηγορία  της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση!


Και έτσι μετά από τους εισβολείς του Χίτλερ της Άγκυρας που σκοτώνουν τους συμπατριώτες μας, έχουμε και τους" τουρίστες" που ακολουθούν το ίδιο σχέδιο!


Η συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις Θεσσαλονίκης Μακεδονίας 


Στο -47:10