Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ανθρώπινη ζωή, ασφάλεια και εθνική κυριαρχία στον Έβρο

 


Νέο τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγο στο Δωρικό Έβρου όταν όχημα διακινητών συγκρούστηκε μετωπικά με πολύτεκνη οικογένεια. 



Στο κόκκινο όχημα της φωτογραφίας επέβαινε η πολύτεκνη οικογένεια Εβριτών, με τέσσερα παιδιά και στο μπλε οι δύο άνδρες, πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι και συνελήφθησαν. 


Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των συμπατριωτών μας, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. 


Επειδή  είναι καθημερινό φαινόμενο τα τροχαία ατυχήματα με οχήματα διακινητών στον Έβρο, οι οποίοι δε διστάζουν να εισέρχονται   σε μικρούς οικισμούς και χωριά και να οδηγούν  αντίθετα στο ρεύμα ακόμη σε αυτοκινητόδρομους υψηλών ταχυτήτων, επειδή έχουμε θρηνήσει δύο συμπατριώτες μας τους τελευταίους τρεις μήνες που δολοφονήθηκαν από διακινητές, το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 10πμ, με αφετηρία το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, πηγαίνουμε στην Εγνατία οδό και από τα  σύνορα με τη χώρα που χρηματοδοτεί την εισβολή στον Έβρο, απαιτούμε από την αδιάφορη Αθήνα, άμεση λύση για το πρόβλημα ζωής, ασφάλειας και εθνικής κυριαρχίας!


Την πρωτοβουλία για τη διαμαρτυρία την έχουν πολίτες , στηρίζεται από επαγγελματικούς φορείς του Έβρου και δεν έχει καμία σχέση με κόμματα....


Υ. Γ. Το σημερινό περιστατικό με διακινητές στο αντίθετο ρεύμα