Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Καταδίκη του Φρέντυ Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση!

 



Πριν από λίγο, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χιμάρας Φρέντυ Μπελέρης καταδικάστηκε από τη  Κολομβία των Βαλκανίων σε δύο χρόνια φυλάκιση,  ενώ ο πρώην αντιπρόεδρος της Ένωσης Χιμαριωτών Παντελής Κοκαβέσης σε 18 μήνες με αναστολή!


Οι Νέλσον Μαντέλα της Ελλάδας με το στημένο κατηγορητήριο και  με στημένους δικαστές, υπό τη διεύθυνση Ράμα και με τη  χρηματοδότηση Ερντογάν, καταδικάστηκαν γιατί είναι Έλληνες!


Όσο για την Αθήνα,  αυτή βρήκε ότι η ποινή είναι δυσανάλογη του αδικημάτων! Με λίγα λόγια ασπάζεται την αλβανική και τουρκική μεθόδευση,  αλλά είναι πολλά τα χρόνια και οι μήνες της ποινής!


Όσο για την αντιπολίτευση δε χρειάζεται να γράψουμε απολύτως τίποτα.....


Μπελέρης για την καταδίκη του: «Δίκη παρωδία με διορισμένη δικαστή – Θα συνεχίσω τον αγώνα μου»

«Το έγκλημά μου είναι ότι εμείς οι Χειμαρραίοι θέλουμε να είμαστε οι κύριοι της προγονικής μας γης» δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας μετά την καταδίκη του από το αλβανικό δικαστήριο.




Για δίκη παρωδία και μάρτυρες που χρηματίστηκαν από την ίδια την αλβανική αστυνομία κάνει λόγο σε δήλωσή του ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας που καταδικάστηκε από το αλβανικό Ειδικό Δικαστήριο σε δύο έτη φυλάκισης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ήταν μια δίκη παρωδία. Με πλαστό ποινικό μητρώο, χωρίς αποδείξεις, χωρίς άλλους μάρτυρες εκτός από έναν που χρηματιζόταν από την αστυνομία, με «διορισμένη» δικαστή, μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί χωρίς επικοινωνία με τον δικηγόρο μου, σήμερα το αλβανικό δικαστήριο με καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκισης.

Το έγκλημά μου είναι ότι εμείς οι Χειμαρραίοι θέλουμε να είμαστε οι κύριοι της προγονικής μας γης. Το έγκλημά μου είναι ότι οι συμπατριώτες μου Χιμαραίοι με εξέλεξαν Δήμαρχο ενάντια στα σχέδια του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα. 

Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ, αυτή είναι η Δικαιοσύνη που θέλετε για εμάς; Αφήνω τους δικαστές στη χλεύη του αλβανικού λαού. Εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου για Δικαιοσύνη και Δημοκρατία στο όνομα των συμπολιτών μου. Αργά ή γρήγορα, θα βρω δικαιοσύνη. ´Έχω τόση υπομονή όση χρειάζεται για να φτάσω στο τέρμα αυτής της υπόθεσης».