Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Μια ακόμη δολοφονία

 


Επειδή ζω στον Έβρο και βλέπω για χρόνια σε εξέλιξη το σχέδιο του Χίτλερ της Άγκυρας:



Τελέστηκε πριν από λίγο ακόμα μιά δολοφονία συμπολίτη μας, από διακινητές, στον κόμβο της Εγνατίας όπου συγκρούστηκαν αφού μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και σκότωσαν έναν 68χρονο από τον Προβατώνα ο οποίος αμέριμνος πήγαινε στην δουλειά του, όπως ακριβώς έγινε και πριν από τρεις μήνες με τον φίλο μας τον Γιώργη από την Αλεξανδρούπολη (έμειναν δύο παιδιά ορφανά...)  ενώ  η ηλικιωμένη από το χωριό Κυριακή Έβρου (που τις επιτέθηκαν προχθές εισβολείς από την Τουρκία μέσα στο σπίτι της) χαροπαλεύει στο νοσοκομείο...


Στην Αθήνα όλα καλά;


Έβρος: Στο ίδιο δράμα θεατές… 



Αγανάκτηση, θυμό και φόβο προκαλεί η είδηση του αδίκου θανάτου ενός ακόμα Εβρίτη ο οποίος χωρίς να φταίει, ενεπλάκη σε τροχαίο με διακινητή την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ο Έβρος θρηνεί τον θάνατο αυτή τη φορά του  Π.Σ. με καταγωγή από τον Προβατώνα ο οποίος «βρέθηκε στον δρόμο» των διακινητών!


Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης γύρω στις οκτώ όπου όχημα που οδηγούσε σύμφωνα με πληροφορίες διακινητής μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό με κατεύθυνση από τον Πέπλο για τις Φέρες.

Ο οδηγός – διακινητής έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα του 70χρονου στο ύψος της “αερογέφυρα” της Εγνατίας Οδού στον κόμβο του Αρδανίου. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή και είχε σαν αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον ακαριαίο θάνατο του συνανθρώπου μας.


Ο άτυχος άνδρας, ήταν  κάτοικος Προβατώνα και είχε τρείς κόρες. Τραγική ειρωνεία πριν δύο μέρες η μία από τις κόρες του που κατοικεί στην Κόρινθο ήρθε στον Έβρο για να δει τον πατέρα της.



Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το δεύτερο θύμα διακινητών σε τροχαίο με παρόμοιο τρόπο αφού το περασμένο Πάσχα θρηνήσαμε την απώλεια ενός 46χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.