Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Τουρκοτηλεοραση



Το ρεζιλίκι του ΣΚΑΙ την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Καλομαθημένος ο σταθμός που μεταδίδει τουρκοσειρές τζάμπα πράμα εξασφαλίζοντας πακτωλό διαφημίσεων, επανήλθε με την μετάδοση μια νέας τουρκοσειράς ("Η αδίστακτη ερωμένη") η οποία έχει το ίδιο σχεδόν θέμα της αμέσως προηγούμενης την οποία είχε μεταδώσει πέρσι. Δηλαδή, μια απατημένη σύζυγος που το μαθαίνει τελευταία και εκδικείται καταστρέφοντας στο φινάλε τον άπιστο σύζυγο με τα λοιπά σχετικά. Η νέα τουρκοσειρά τζάμπα-πράμα αποτελείται από 27 επεισόδια διάρκειας δύο περίπου ωρών το κάθε ένα και βεβαίως όλα ανεξαιρέτως υπάρχουν ελεύθερα στο διαδίκτυο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο!



Ο ΣΚΑΙ όμως και τα διάφορα media shops υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο: Η τηλεθέαση της νέας τουρκοσειράς στην πρεμιέρα ήταν πραγματική καταστροφή: Μόλις 1,3% στο δυναμικό κοινό!


Τέτοιος εξευτελισμός τουρκοσειράς στην απογευματινή ζώνη δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία 20 χρόνια ούτε στον ΣΚΑΙ, ούτε και σε κανένα άλλο κανάλι. Βέβαια τα μόνιμα θύματα πλήρωσαν κανονικά 25 διαφημιστικά μηνύματα, υπό την υψηλή εποπτεία των media shops που τουφεκάνε ότι αιωρείται σε διαφημιστικό μήνυμα για να το προσφέρουν σαν θυσία στην τουρκοσειρά.


Στο τέλος Ιουλίου, το Παρατηρητήριο Διαφημίσεων Τουρκοσειρών στην Ελληνική TV του International Hellenic Association, θα αναρτήσει κατάλογο με όλους τους διαφημιζόμενους που σκόρπισαν τα χρήματα των πελατών τους στην τουρκοσειρά του ΣΚΑΙ με την εξευτελιστική τηλεθέαση! Οι Έλληνες πάντως παρέμειναν προσηλωμένοι στο σύνθημα : ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ; ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ! Περισσότερα σε λίγες μέρες στο άρθρο "Ο ΣΚΑΙ επιμένει... τούρκικα!".

Λεωνίδας Κουμάκης