Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Άλωση και ΓενοκτονίαΟ δάσκαλος Δημήτριος Νατσιός συζητά, στην Τηλεόραση 4Ε, με το Θεοφάνη Μαλκίδη για την γενοκτονία της μνήμης που υφιστάμεθα σήμερα.
O Κωνσταντίνος Περτσινίδης μιλά με το Θεοφάνη Μαλκίδη στην τηλεόραση Flash TV Δυτικής Μακεδονίας για τη Γενοκτονία ως διεθνές ζήτημα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

AFISA (2)


ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΝΙΟΥ ΓIΑΝΝΙΤΣΩΝ

 
Με τον ιδανικότερο τρόπο η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» έκλεισε μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά την Τετάρτη 28-5-2014 με την τελευταία εκδήλωσή της.
Συγκεκριμένα η 16η εκδήλωση της 18ης περιόδου 2013-14 και μάλιστα την επέτειο της αποφράδας, για τον πολύπαθο λαό μας, της ημέρας της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης γοήτευσε το ακροατήριο και ανέσυρε στον νου ένδοξες και ηρωικές εποχές. Κεντρικός ομιλητής ο κ. Θεοφάνης Μαλκίδης, διδάκτορας κοινωνικών επιστημών,  τον οποίο παρουσίασε ο υπεύθυνος του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου κ. Βασίλης Τραούδας, μίλησε σε πολυπληθές κοινό στην φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Πέλλας με θέμα: «Μνήμη Αλώσεως ή Άλωση της Μνήμης ;»