Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Τώρα ας ντρέπονται αυτοί !Τώρα ας ντρέπονται αυτοί !

Εμείς, όπως γράφει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης << ποτέ συμβιβασμόν δεν εκάμαμεν>>

Συνεχίζουμε !
Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

«Η ελευθερία δε χαρίζεται, αλλά είναι έπαθλο που το κερδίζει ο άνθρωπος με τον αγώνα του».


 Θ. Μαλκίδης 

«Η ελευθερία δε χαρίζεται, αλλά είναι έπαθλο που το κερδίζει ο άνθρωπος με τον αγώνα του». Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας για τη Μακεδονία, για τον Ελληνισμό: 

«Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Προϋπόθεση της ελευθερίας είναι η ευψυχία, η γενναιότητα και η ανδρεία. Η δειλία είναι η αιτία της δουλείας και της σκλαβιάς. Η ζωή κάτω από το ζυγό της τυραννίας δεν έχει νόημα και αξία. Η ελευθερία δε χαρίζεται, αλλά είναι έπαθλο που το κερδίζει ο άνθρωπος με τον αγώνα του».


Υ.Γ. Τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκαν ξανά η Γκεστάπο και τα  Ες Ες, τα  παρακρατικά,  ελλαδικά και εξωελλαδικά τρωκτικά, για να με συκοφαντήσουν εκ νέου,  παρότι  τα ψεύδη και τα σχέδιά τους καταρρέουν το ένα μετά το άλλο.  <<Φωνάζουν οι πατριδέμποροι για να φοβηθούν οι πατριώτες>>, που γράφει ο Βάρναλης. 

Συνεχίζω έχοντας μαζί μας το Θεό, την Παναγία, τους Αγίους και τις Αγίες μας, τους Ήρωες και τις Ηρωίδες μας, το Δίκαιο και  την Αλήθεια ! 

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Κηδεία του μέχρι πρότινος αγνοούμενου Αντρέα Ζίγκου Πουλλαΐδη. Κύπρος 1974.- Αντρέας  Ζίγκου Πουλλαΐδη, ως πρότινος αγνοούμενος -

Βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα του Αντρέα Ζίγκου Πουλλαΐδη, ετών 18 το 1974. 

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ελληνίδες και Έλληνες
Η ομιλία μου στο σημερινό συγκλονιστικό συλλαλητήριο στη Βέροια

Και έρχεται η στιγμή για να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις....

Θ. Μαλκίδης

Γιατί πήγα και πηγαίνω  στα συλλαλητήρια, γιατί "έφαγα" χημικά, γιατί αγωνίζομαι ανιδιοτελώς για τον Ελληνισμό; 

 To παρακάτω κείμενο του Τάσου Παπακώστα, ενός νέου ανθρώπου - έχει και μία  τιμητική αναφορά στο πρόσωπό μου - είναι εξαιρετικό γιατί απαντά στα ερωτήματα <<γιατί πήγα στο συλλαλητήριο, γιατί "έφαγα" χημικά, γιατί αγωνίζομαι ανιδιοτελώς για τον Ελληνισμό>>, γιατί  με λίγες γραμμές εκφράζει τον Ελληνισμό της ιστορίας, της αγωνιστικότητας, της αιωνιότητας.....

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019