Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κύπρος


Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΤΤΙΛΑ…

Τα όσα διαρρέουν στα Μέσα Ενημέρωσης ως προτάσεις της Κυβέρνησης για το περιουσιακό, εφόσον αληθεύουν συνιστούν ένα τέταρτο Αττίλα.
Αποτελούν προτάσεις οι οποίες είναι ξεκάθαρα αντισυνταγματικές, αποτελούν εθνικό ξεπούλημα Δικαιωμάτων , αποτελούν ξεπούλημα Πατρίδας, βλάπτουν ανεπανόρθωτα το Δημόσιο συμφέρον. Όλα αυτά συμβαίνουν λόγω Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
Π.χ. δεν νοείται να εισηγείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη σύσταση επιτροπής στην οποία να απευθύνονται οι πρόσφυγες ιδιοκτήτες περιουσίας στα κατεχόμενα και να κρίνονται από αυτήν την Επιτροπή, βάση κριτηρίων, κατά πόσον θα δικαιούνται να επιστρέψουν , ή να αποζημιωθούν. Δεν πρέπει να τίθεται θέμα δικαιωμάτων των σημερινών χρηστών/ σφετεριστών των περιουσιών μας. Δεν είναι νοητό να τίθεται τελεσίδικο χρονοδιάγραμμα στον πρόσφυγα να αποφασίσει να προστρέξει στην πιο πάνω αναφερόμενη Επιτροπή. Δεν νοείται καν να τίθεται θέμα περιουσιακό, αλλά πότε και με πιο πρακτικό τρόπο θα πρέπει να αρχίσει η εκκένωση των περιουσιών μας από τους σημερινούς σφετεριστές για να αρχίσει η δική μας επιστροφή.

Καλούμε δημόσια την Κυβέρνηση να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί και αφορούν το περιουσιακό. Καλούμε τη Γενική Εισαγγελία να ενεργήσει αυτόβουλα για να τερματιστεί αυτή η αντισυνταγματική δραστηριότητα. Καλούμε τα Κόμματα να πάψουν να παίζουν την πάπια και να μεριμνήσουν να δοθούν τα έγγραφα στη δημοσιότητα. Η μυστική Διπλωματία αρκετά συνέβαλε διαχρονικά στο να προχωρήσει η συνωμοσία νομιμοποίησης των κατοχικών δεδομένων σε βάρος του Λαού μας, κατά απαράδεκτο τρόπο και αυτή η κατάσταση πρέπει να τερματιστεί.

Καλούμε τα Δημοτικά Συμβούλια των κατεχομένων Δήμων, καθώς και τα Κοινοτικά Συμβούλια των κατεχομένων Κοινοτήτων να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ζητήσουν τερματισμό του ξεπουλήματος που επιχειρείται.

Καλούμε τους Βουλευτές των κατεχομένων περιοχών επίσης να τοποθετηθούν. Οι Κομματικές σκοπιμότητες και συμφέροντα πρέπει να παραμεριστούν. Εκ των υστέρων θα είναι αδύνατη η αποτροπή του ξεπουλήματος.

Πρέπει τώρα να μάθει ο Λαός την αλήθεια στη λεπτομέρεια της και στην ανάγκη να γίνει και Δημοψήφισμα προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία ξεπουλήματος που ξεκίνησε με τις κολακείες των ξένων συμφερόντων.

Καλούμε τα Προσφυγικά Σωματεία να αντιδράσουν για να ανακοπεί η πορεία προς το ξεπούλημα

Καλούμε τους πρόσφυγες, τον Κυπριακό Λαό γενικά να απαιτήσουν πλήρη ενημέρωση και να επαγρυπνούν ενάντια στην πέμπτη φάλαγγα που δρα ανάμεσά μας και προετοιμάζει το έδαφος για το ξεπούλημα που έρχεται.

Έλληνες γρηγορείτε.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.