Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Για τη Γενοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων,για την Υπονόμευση και την Άρνηση.





Συζητώντας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων και των 

Αρμενίων, για τη Μνήμη και την Αναγνώριση, για την 


Υπονόμευση και την Άρνηση. 

Στην εκπομπή "Τέταρτο Πρωτόκολλο" της Ert Open 

συνομιλούν ο Γιώργος Φιλιππάκης με τον Φάνη Μαλκίδη.



Πριν δέκα περίπου χρόνια τα  Ηνωμένα  Έθνη  ανακήρυξαν την 27η Ιανουαρίου ως  Διεθνή  Ημέρα Μνήμης  των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος και των Γενοκτονιών. 


Ο Ναζισμός, σχεδίασε και υλοποίησε εγκλήματα που όμοιά του δεν γνώρισε σε έκταση και βαρβαρότητα ο ανθρώπινος βίος. Ωστόσο τα εγκλήματα αυτά είχαν υπόβαθρο, είχαν ιδεολογία και προπαρασκευή, που επειδή δεν τιμωρήθηκαν επαναλήφθηκαν, με ακόμη πιο άγριες εκφράσεις.
Οι Νεότουρκοι και οι Κεμαλικοί, οι “δάσκαλοι” του Ναζισμού, οργάνωσαν και εκτέλεσαν  τα Ολοκαυτώματα ενάντια στους ιστορικούς λαούς της Ανατολής. 



Η αναγνώριση της Γενοκτoνίας των Ελλήνων,  των Αρμενίων, των Ασσυρίων, έρχεται  να συναντήσει τους δημοκράτες όλου του κόσμου που αγωνίζονται για τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και την ιστορία, ενάντια στην προπαγάνδα  και την άρνηση. 

Ο Γιώργος Φιλιππάκης συζητά με τον Φάνη Μαλκίδη, για τη Γενοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων, καθώς και όλων των ιστορικών λαών της Ανατολής, για την μνήμη, για την αποτροπή διάπραξης και  άλλων Γενοκτονιών στο μέλλον, αλλά και για τη στάση της επίσημης Ελλάδας, η οποία αποσιωπά τα ιστορικά γεγονότα, υπονομεύει τη διεθνή αναγνώριση του εγκλήματος και εν τέλει αρνείται τη Γενοκτονία!


Ακούστε τη συζήτηση στην εκπομπή "Τέταρτο Πρωτόκολλο" της Ert Open.