Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ποιος "έδωσε" τον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί και τη σύντροφό του Μεράλ Γκευλανί;


 Ποιος "έδωσε"  τον Γιάννη Βασίλη  Γιαϊλαλί και τη σύντροφό του Μεράλ Γκευλανί; 

Στη  Μεράλ Γκευλανί (Meral Geylani)  έχει αποδοθεί ένα  κατηγορητήριο που βασίζεται σε έναν πληροφοριοδότη και σε  46 φωτογραφίες του  από το Facebook και το Twitter,  ο οποίος είπε για τις δραστηριότητές της καθώς και του  Γιάννη Βασίλη  Γιαϊλαλί στο Roboski του Κουρδιστάν.

Ποιος είναι όμως αυτός ο πληροφοριοδότης;

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει το όνομά του, ενώ  η Meral και ο  Γιάννης  στις 20 Αυγούστου 2016 στην Κωνσταντινούπολη ανέβασαν κοινές φωτογραφίες στο Facebook.

Ένα χρόνο αργότερα, στις 29 Ιουλίου 2017, όταν η Meral επισκέφτηκε την οικογένεια του Γιάννη στη  Σαμψούντα ο πληροφοριοδότης, ο οποίος παρουσιάζεται ότι έχει στενές σχέσεις με την Ελλάδα και τους Έλληνες, κάλεσε  την "υπηρεσία καταπολέμησης της τρομοκρατίας" έχοντας "αποδεικτικά στοιχεία" για την Meral Geylani.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο "οι 46 φωτογραφίες που παραδόθηκαν   από τον πληροφοριοδότη στους αξιωματικούς επιβολής του νόμου και αξιολογούνται δείχνουν την   ύποπτη Meral σε  παράνομες και τρομοκρατικές πράξεις της οργάνωσης του   PKK  ... " 

Φαίνεται ότι τιμιότητα, η ηθική, οι αξίες της ανθρωπότητας εξαγοράζονται για λίγα σεντς .


Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι γεμάτη από ανάλογα παραδείγματα, από προδότες, που χρησιμοποιούνται κατά των λαών και των αγώνων τους.

Αν και καταδικάστηκαν τον 20ο αιώνα ως η μεγαλύτερη μορφή  τυραννίας σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι, αυτοί συνεχίσουν να ζουν με διαφορετικές μορφές  φασισμού.

Οι άρχουσες τάξεις χρειάζονται την προδοσία και ιδιαίτερα από τις τάξεις των καταπιεσμένων τάξεων και λαών για να επιβιώσει ο φασισμός .

Για το σκοπό αυτό, διαφθείρονται οι αξίες  των λαών  μέσα από τους προδότες που εξαγοράζονται.
Ο  πληροφοριοδότης συμπεριφέρεται σαν κι αυτούς και η ανθρωπότητα θα τον κατατάξει εκεί που ανήκει.....



Υ.Γ Ο Γιάννης μας έστειλε γράμμα πριν λίγα εικοσιτετράωρα και μας αποκάλυψε τα παραπάνω,  καθώς και το όνομα του πληροφοριοδότη των Τούρκων, ο οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα και για την "αγάπη" του στους Έλληνες....