Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού !




Ευχαριστώ πολύ τον εξαιρετικό Έλληνα,  αγωνιστή και επιστήμονα στη Διασπορά καθώς και αγαπητό φίλο Γεώργιο Σγούρδο για την τιμητική αναφορά στο πρόσωπό μου σε μία προσπάθεια,  μαζί με άλλους συμπατριώτες, Ανάστασης της Πατρίδας μας. <<Οφείλουμε να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα ανατροπής της φαυλοκρατίας εκ των έσω. Να αποκτήσουμε επιτέλους κυβέρνηση που βάζει πάνω απ' όλα το Εθνικό Συμφέρον, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μελλοντική απελευθέρωση από τα οικονομικά και άλλα δεσμά, να χαράξει -επιτέλους- εθνική στρατηγική>>

Το κείμενο του Γ. Σγούρδου είναι το παρακάτω 



ΕΚΚΛΗΣΗ

Καθώς είναι πια ξεκάθαρο πως η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μας προδώσει στα μεγάλα εθνικά ζητήματα εφόσον αναλάβει την εξουσία, ενώ οι αληθινά πατριωτικές δυνάμεις είναι διασπασμένες, θεωρώ πως είναι αναγκαία η άμεση συγκρότηση μεγάλου πατριωτικού μετώπου με σκοπό ΚΑΙ την κάθοδο στις Βουλευτικές Εκλογές. 

Οφείλουμε να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα ανατροπής της φαυλοκρατίας εκ των έσω. Να αποκτήσουμε επιτέλους κυβέρνηση που βάζει πάνω απ' όλα το Εθνικό Συμφέρον, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μελλοντική απελευθέρωση από τα οικονομικά και άλλα δεσμά, να χαράξει -επιτέλους- εθνική στρατηγική. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Κάνω από δω έκκληση σε όλους τους άξιους πατριώτες, λιγότερο ή περισσότερο προβεβλημένους: βρείτε τα! Βάλτε ως πρώτη προτεραιότητα το Μέτωπο! Αφήστε πίσω μετρητές αγωνιστικότητας, εγωισμούς, παράσημα από συλλαλητήρια. 

Συμφωνήστε σε 5 βασικά πράγματα και φτιάξτε το μέτωπο που λαχταρούμε, το μέτωπο που θα σαρώσει το παρόν σάπιο κομματικό σύστημα! Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω, ούτε φυσικά είμαι ο μόνος που το λέει. Επιτέλους, δεν υπάρχει χρόνος! Αναφέρω ονομαστικά, με τυχαία σειρά, κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και ζητώ να βγουν μπροστά ΜΑΖΙ: 

Θ. Μαλκίδης, Δ. Νατσιός, Αρ. Νούκα, Γ. Τάτσιος, Δ. Φιλιππίδης (ΗΠΑ), Α. Σταλίδης (Αγγλία), Τζ. Γκούσκος, Γ. Λεκάκης,  Κ. Γρίβας, Π. Ήφαιστος, Π. Νεάρχου, Γ. Καραμπελιάς, Γ. Κοντογιώργης, Στ. Παπαθεμελής, Μιχ. Χαραλαμπίδης, Αφρ. Μάνου, κ.ά.*... πάρτε και την "ευλογία" του Μίκη, του οποίου η υγεία μπορεί να κλυδωνίζεται, όμως σίγουρα λαχταρά να δει να γίνεται πράξη και το δικό του όραμα... Συνεννοηθείτε... χθες!

Ο Ελληνισμός ακρωτηριάζεται. Κάθε μέρα που περνά χάνουμε και κάτι ακόμα. Ως πότε; Ευελπιστώ πως "κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά’’ (Ελύτης). Δεν έχουμε χρόνο. Έχουμε Χρέος.
Γ. Σ.

Λωζάννη, 2019