Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Οι Ύβρεις του κράτους που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί το έθνος, το οποίο έχει υποστεί μία ατιμώρητη Γενοκτονία



Θεοφάνης Μαλκίδης

 Οι Ύβρεις του κράτους που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί το έθνος,  το  οποίο έχει υποστεί μία ατιμώρητη  Γενοκτονία και φέτος συμπληρώνονται εκατό έτη από την ολοκλήρωση της: 



Την 19η Μαΐου 1996 προσγειώνονται τουρκικά αεροσκάφη στην προσφυγική Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, στη συνέχεια αποβιβάζονται τουρκικά στρατεύματα στην Κυπαρισσία και το ίδιο έτος γίνεται η συναυλία Ρουβά-Κουτ στην ημικατεχόμενη Κύπρο.


Την 19η Μαΐου 1998 γίνεται απόπειρα να σταλεί η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στις εορτές  του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ στην Άγκυρα(!), ενώ ακολουθούν οι καταθέσεις στεφάνων τριών πρωθυπουργών  στον υπεύθυνο της Γενοκτονίας, στον δάσκαλο του Χίτλερ Μουσταφά Κεμάλ .


Λίγο αργότερα ο υφυπουργός Εξωτερικών παρίσταται στα εγκαίνια του ψεύτικου σπιτιού του δολοφόνου των προγόνων μας, ακολουθεί ο "συνωστισμός" στη Σμύρνη και αμέσως μετά ο Υπουργός Παιδείας αρνείται ότι υπήρξε τη Γενοκτονία.


Και ενώ όλα τα κράτη που έχουν υποστεί Γενοκτονία πράττουν ότι προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο και το εθνικό καθήκον, εδώ η τάχα πολιτική τάξη και οι δήθεν πνευματικοί άνθρωποι της  πρώην Αθήνας υπονομεύουν την αναγνώριση της Γενοκτονίας και άφωνοι παρακολουθούν τον ατιμώρητο πειρατή της Άγκυρας, να επαναλαμβάνει τα εγκλήματα του στην Κύπρο, στο Αιγαίο, στη Θράκη!








Από την ομιλία   στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιβωτός του Γένους.  Μυτιλήνη, Λέσβος, Αύγουστος,  εκατό χρόνια μετά το 1922.