Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ελληνικός λαός δεν θα αποδεχθεί ΠΟΤΕ την κλοπή της Μακεδονίας !





Θ. Μαλκίδης


Για την Μακεδονία, για τον Ελληνισμό


Από την ομιλία στην εκδήλωση για την Μακεδονία από την Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για την Μακεδονία


Δεν υπάρχει ο μονόδρομος περί σύνθετης ονομασίας,  δεν υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες, δεν υπάρχει το “επιχείρημα” των 140 χωρών που έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια και τα κλοπιμαία τους, δεν είναι πατριωτισμός και εθνικό συμφέρον να παραδοθεί το όνομα, όπως διατείνεται η Ελλαδική διακομματική ρητορική εντός και εκτός Βουλής, η προπαγάνδα των ΜΜΕ και των δήθεν διανοούμενων.



Υπάρχουν  λύσεις  αυτές που  υπαγορεύονται από την ιστορία και τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού,   τα οποία με τη σύνθετη ονομασία, είναι βέβαιο ότι παραδίδονται στους λωποδύτες.


Όπως είναι βέβαιο ότι με τη συγκατάθεση της Ελλάδας και την αποδοχή της κλοπής, όπως αυτή προωθείται μετά την αποκαλούμενη <Συμφωνία> της 17ης Ιουνίου 2018,  θα υπάρξει απώλεια της χρήσης και της διαχείρισης  του Ελληνικού ιστορικού, γεωγραφικού και πολιτικού- διπλωματικού όρου Μακεδονία.


Το αίτημα του Ελληνικού λαού,  είναι η  υπεράσπιση της Μακεδονίας και των εθνικών μας συμφερόντων με σεβασμό στην ιστορία και την αλήθεια, την εθνική αξιοπρέπεια, τη συνέχεια και το μέλλον μας ως έθνους.

Ο Ελληνικός λαός δεν θα αποδεχθεί ΠΟΤΕ την κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας, δεν θα αποδεχθεί ΠΟΤΕ την παράδοση του Ελληνισμού !