Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Εκδήλωση στην Ξάνθη για την Μακεδονία



Εμείς οι Έλληνες δεν υπογράψαμε! Εκδήλωση στην Ξάνθη για την Μακεδονία

<<Τα τελευταία τούτα χρόνια στον τόπο αυτό ειπώθηκαν τα χειρότερα ψέματα της Ιστορίας. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν... ...>> (Μενέλαος Λουντέμης  «Οδός Αβύσσου- Αριθμός Ο»)  

Με κεντρικό σύνθημα ‘Εμείς οι Έλληνες δεν υπογράψαμε’, δεκαέξι σύλλογοι της Ξάνθης, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρείου, ανήμερα της 30ης Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα διεξάγεται το δημοψήφισμα στα Σκόπια για τη συμφωνία των Πρεσπών, καλούν τους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες στο δημοτικό αμφιθέατρο, στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, σε μια εκδήλωση διαχρονικής ιστορικής αλήθειας για τη Μακεδονία.

Ομιλητές θα είναι ο διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Θεοφάνης Μαλκίδης και ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Νατσιός.





Την εκδήλωση οργανώνουν οι  σύλλογοι: Ε.Α.Α.Σ Ξάνθης, Ενωμένη Ρωμηοσύνη, Ποντίων, Μικρασιατών, Εβριτών,, Κυπρίων, Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών, Κρητική Αδελφότητα, Χριστιανική Ένωση ‘Τίμιος Πρόδρομος’, Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων, Σαρακατσάνων , Πελοποννησίων, Ποδηλατών ‘Ο ΠΗΓΑΣΟΣ’ , Τριτέκνων, Πολυτέκνων, Ποντίων Χορευτών ‘Τραντέλλενες’.

Ακούστε τους κ. Σιδηρόπουλο , Γεωργιάδη και Γκαιτατζίδη  και την κα Χατζηγεωργίου να μιλούν για την εκδήλωση.





Ακούστε την Α. Μπαλτζοπούλου από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.