Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Στη Γη της Γενοκτονίας και των Ολοκαυτωμάτων τιμάται ο Σφαγέας Μουσταφά Κεμάλ, ο δάσκαλος του Χίτλερ!




Θ. Μαλκίδης 

Στη Γη της Γενοκτονίας και των Ολοκαυτωμάτων τιμάται ο Μουσταφά Κεμάλ, ο δάσκαλος του Χίτλερ! 

Από την ομιλία στο Δήμο του Μαρτυρικού Δήμου Δοξάτου Δράμας

Τις ώρες αυτές που εμείς τιμούμε τα θύματα της Γενοκτονίας από τον Μουσταφά Κεμάλ, το ένα εκατομμύριο δολοφονημένους προγόνους μας από τη Θράκη και την Ιωνία, μέχρι τον Πόντο και την Καππαδοκία, τις στιγμές που τιμούμε τα θύματα των 1170 Ολοκαυτωμάτων κατά τη διάρκεια της Ναζιστικής- Φασιστικής Κατοχής, στη ματωμένη αυτή Γη, τιμάται ο   Μουσταφά Κεμάλ, ο δάσκαλος του Χίτλερ! 

Και μάλιστα παρουσία μελών της Βουλής των Ελλήνων, η οποία έχει ψηφίσει τους νόμους αναγνώρισης της Γενοκτονίας και τον αντιρατσιστικό νόμο (!) και παρουσία πολλών Ελλήνων πολιτών !






Υ. Γ. Και για όσους έχουν επιλεκτική Μνήμη και αντιμετώπιση της Ιστορίας: 

Στη δίκη του, το 1924, ο Χίτλερ, ονόμασε το Σφαγέα Κεμάλ ως απόστολο της ελευθερίας του έθνους του και έξι μήνες μετά την ανάρρησή του στην εξουσία, τον Ιούλιο του 1933, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μιλιέτ» έχριζε γενναιόδωρα τον Κεμάλ «επιφανέστερο άνδρα του αιώνα» και κατέληγε λέγοντας πως «το τουρκικό κίνημα υπήρξε για εκείνον ένα λαμπρό άστρο». Το 1938 θα πρόσθετε ότι «ο Ατατούρκ ήταν δάσκαλος. Ο Μουσολίνι ήταν ο πρώτος του μαθητής και εγώ ο δεύτερος».