Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Αγώνας σε δύο μέτωπα

Θ. Μαλκίδης 

Από την ομιλία  στην κεντρική πλατεία της Χρυσούπολης στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία. 

Τραπεζούντα, Αδριανούπολη, Σμύρνη, Γκιουριούμτζε Καισάρειας , τόποι όπου η Γενοκτονία εναντίον του Ελληνικού λαού είχε και μία άλλη, μία διαστροφική πλευρά, τη εξόντωση των γυναικών (και των παιδιών τους).  Οι Νεότουρκοι και οι Κεμαλικοί βιάζουν γυναίκες, σφάζουν νήπια, έγκυες γυναίκες και   παιδιά και απαγχονίζουν, καίνε ζωντανές, εκτελούν με λιθοβολισμό, με τσεκούρι, με ξιφολόγχη και με πυροβόλα όπλα!

Ο Ελληνικός λαός καθώς και ο Αρμενικός και ο Ασσυριακός λαός, πέρα από το μαζικό έγκλημα της Γενοκτονίας υπέστη  και τη Γενοκτονία των γυναικών (και  των παιδιών) ως βασικό και αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου εξαφάνισής του.

Το δυστύχημα είναι ότι επειδή το έγκλημα της Γενοκτονίας των γυναικών δεν τιμωρήθηκε, επαναλήφθηκε με την ίδια μανία στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, στο Χορτιάτη, στην  Νέα Αγχίαλο, στην Ερμακιά και το Ελευθεροχώρι, στους Πύργους και το Μεσόβουνο, στην Κάνδανο και τη Βιάννου και επαναλαμβάνεται σήμερα. Έτσι από την Ελληνίδα, την Αρμένια και την Ασσύρια, περάσαμε σήμερα στην Κούρδισα.

Υ.Γ. Τη χρονική περίοδο κατά την οποία πραγματοποιείται ένας σπουδαίος αγώνας για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας εμφανίζονται τα δύο γνωστά μέτωπα για  να τον πολεμήσουν και για να τον υπονομεύσουν. 

Τόσο από την Τουρκία με τη στοχοποίησή μου, όσο και από την Ελλάδα όπου τα τρωκτικά της δήθεν πληροφόρησης και της δήθεν επιστήμης ανέλαβαν  την εργολαβία εξαφάνισής μου.....