Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

«Είν’ αρκετό να πούμε όλοι από μια φορά στη ζωή μας ένα «όχι». .....»



Θ. Μαλκίδης 

Βγήκαν οι ξανά οι γνωστοί <<ρεαλιστές>> του δόγματος <<να τα βρούμε με την Τουρκία>>, <<η Τουρκία έχει δικαιώματα στο Αιγαίο>>, <<η Τουρκία είναι μεγάλη και δυνατή χώρα>>, τι θέλετε να γίνει πόλεμος; >>, <<πρέπει να δεχτούμε την καθημερινή εισβολή από την Τουρκία>>, <<δε θα έχουμε χαρτί υγείας αν δε ψηφιστεί το μνημόνιο>>, κλπ κλπ για να ενισχύσουν το μιθριδατισμό του Ελληνικού λαού. 

   Κάθε Έλληνας που αγαπά την πατρίδα του οφείλει να την υπερασπιστεί. Αυτός που εμπνέεται από τους αγώνες αντίστασης του λαού μας, από την Μακεδονία, μέχρι την Κύπρο , την Ήπειρο, το Αιγαίο, τη Θράκη και  αγωνίζεται ενάντια στο άδικο που έρχεται από τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, κάθε  πολιτικός, διανοούμενος, συγγραφέας, ποιητής, που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία της αντιστασιακής Ελληνικότητας,  που δε σιωπά για θέσεις, προνόμια, χρήματα, δόξα και άλλα εφήμερα. 


Γιατί «είν’ αρκετό να πούμε όλοι από μια φορά στη ζωή μας ένα «όχι», όπως γράφει ο Κώστας Μόντης της Κύπρου και αυτό είναι σήμερα το αίτημα για όλον τον Ελληνισμό, από την Κύπρο και το Αιγαίο μέχρι τη Θράκη και  την Μακεδονία....

Ακούστε τη συνέντευξή μου στον Γιώργο Τράγκα για τα ελληνοτουρκικά, το μεταναστευτικό, τη Μακεδονία, τον Ελληνισμό.