Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Επειδή ούτε σιωπήσαμε, ούτε κρυφτήκαμε....Νέα δομή στη Χίο με πρόσχημα την πανδημία




Θ. Μαλκίδης

Εμείς δεν σιωπήσαμε, δεν κρυφτήκαμε !

Εμείς δεν πάθαμε αφωνία, ούτε σιωπήσαμε για τα Μνημόνια και την υποδούλωση της Πατρίδας μας, για την Τουρκική εισβολή στον Έβρο και το Αιγαίο, για τα Ναζιστικά και Φασιστικά Ολοκαυτώματα κατά τη διάρκεια της Κατοχής, για τη Μακεδονία και τον Εθνομηδενισμό, για τη δίωξη της Ορθοδοξίας και της Ελληνικότητας.....

Υ. Γ. Με πρόσχημα την πανδημία δημιουργείται νέα δομή στη Χίο, όπου το Ελληνικό κράτος θα καταβάλει το ποσό των 672.000 ευρώ για τα επόμενα επτά χρόνια, αφού για εκεί λεφτά υπάρχουν και προφανώς αναμένονται αυξημένες αποστολές από το κράτος -διακινητή !!!!

Η συνέντευξή μου στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΟΝ της Μακεδονίας.









ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΝΕΑ μεταναστευτική δομή στη Χίο με πρόσχημα τον κορωνοϊό !

Ενώ ''Μένουμε Σπίτι'', ο σχεδιασμός δεν σταματάει...

Καταγράφονται με χρονολογική σειρά τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών :

* Στις 19/2/2020 προκηρύσσεται διαγωνισμός για  μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου.

Οι περιοχές που αφορούσε είναι οι περιοχές Χίου, Λέσβου και  Σάμου. Ανώτατο μηνιαίο μίσθωμα για το κτίριο της Χίου τα 8.000 ευρώ! Η ωφέλιμη επιφάνεια του κτιρίου 940,50 τ.μ. με δυνατότητα απόκλισης (+/-) 20% και λήξη Υποβολής Προσφορών στις 16/03/2020.




Η σύμβαση είναι για ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 6 χρόνια !!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι υπηρεσίες ασύλου θα μεταφερθούν από την ΒΙΑΛ, αυξάνοντας τον ωφέλιμο χώρο κατά 1000 τ.μ., χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί για αύξηση της ''φιλοξενίας'' της , περαιτέρω από την ήδη υπάρχουσα. Η επιλογή του νέου χώρου θα δημιουργήσει και νέα επιβάρυνση της ευρύτερης περιοχής γύρω από το επιλεγμένο ακίνητο λόγω των  μετακινήσεων, από και προς ΒΙΑΛ.

Το Ελληνικό κράτος θα καταβάλει το ποσό των (max) 672.000 € για τα επόμενα 7 χρόνια! Εκεί χρήματα υπάρχουν και προφανώς αναμένονται  ροές αυξημένες για τα επόμενα 7 χρόνια!!