Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Αντίσταση και υπεράσπιση του Ελληνισμού !



Θ. Μαλκίδης

Αντίσταση και υπεράσπιση του Ελληνισμού 

Πέρα από τις προκλήσεις σε επίπεδο συμβολισμών, υπάρχει μία συγκεκριμένη έκφραση με την οποία η Τουρκία προσπαθεί να αλλάξει το status quo της περιοχής, από  την Θράκη μέχρι το Αιγαίο και την Κύπρο.

Ο Ελληνισμός πρέπει να κατανοήσει το παρόν και το μέλλον του, στοχαζόμενος το παρελθόν του. Αυτό που συνέβη στον Έβρο ήταν μια επανάληψη ενός ατιμώρητου εγκλήματος, αυτό που γίνεται είναι απειλή για την εθνική μας συνέχειας .

Από το 2015 και τα επόμενα χρόνια η Τουρκία οργανώνει μια εισβολή. Η Τουρκία είναι ένα κράτος διακινητής κάτι που αναγνώρισε έστω και αργά το πολιτικό τοπίο της χώρας μας. Ο λαός μας θα πρέπει να ξέρει πως από το 2015 έχουν μπει πάνω από 1,5 εκ παράνομα εισελθόντες άνθρωποι με ευθύνη της Τουρκίας. Αυτό συνιστά μια εισβολή, δεν μπορεί κανείς να αλλοιώσει την πραγματικότητα.   Η Τουρκία εκφράζει συγκεκριμένη απειλή για την εθνική μας ασφάλεια προσπαθώντας να νομιμοποιήσει τα τετελεσμένα, αλλοιώνοντας τον πληθυσμό, αμφισβητώντας την εθνική μας κυριαρχία.

Η Τουρκία λειτουργεί με όρους της ναζιστικής Γερμανίας του μεσοπολέμου και  το ελληνικό πολιτικό προσωπικό ταΐζει το θηρίο.

Οι ομοιότητες ναζιστικής Γερμανίας και Τουρκίας εκφράζονται και από τον Τουρκικό λαό. Βρισκόμαστε απέναντι σε ένα καθεστώς που δεν είναι δημοκρατικό και λειτουργεί με όρους σοβινιστικούς και φασιστικούς.

Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με το καθεστώς της Τουρκίας στη Χάγη, αμφισβητεί χίλια νησιά ακόμη και την Κρήτη, είναι απαίτηση του ελληνικού λαού να φυλαχθούν τα σύνορα, με σχέδιο αντίστασης και υπεράσπισης  του Ελληνισμού !


Επειδή πλέον είναι φανερό ότι η μοναδική στάση του Ελλαδικού πολιτικού προσωπικού έναντι της Τουρκίας, είναι της υποταγής και της παράδοσης, οφείλουμε να αντισταθούμε και να υπερασπιστούμε ΕΜΕΙΣ τον Ελληνισμό.

ΓΗ και ΎΔΩΡ δεν θα δώσουμε ! 


Η σημερινή συνέντευξή μου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Βορείου Ελλάδος.