Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Αναστασία Ισαάκ:Να βρεθούν οι δολοφόνοι του πατέρα μου!

 


Θ. Μαλκίδης

Οι δολοφόνοι του Τάσου Ισαάκ, του Σολωμού Σολωμού,της Κύπρου και του Ελληνισμού.

Τούτες τις ώρες του 1996 δολοφονούνταν από τα τουρκικά στρατεύματα εισβολής και κατοχής ο Τάσος Ισαάκ. Ανιδιοτελής αγωνιστής του Ελληνισμού ο οποίος  ζήτησε το αυτονόητο για τους ανθρώπους, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες: Ελευθερία !

Με είχε  συγκινήσει  η συνάντησή μου με την αδελφή και την κόρη του δολοφονημένου από τους Τούρκους εισβολείς Τάσου Ισαάκ. Μαζί με τον Σολωμού Σολωμού, ο Τάσος Ισαάκ αποτελεί έναν από τους νέους μάρτυρες που θυμίζουν στο μιθριδατισμένο κοινωνικό σώμα  τη βαρβαρότητα εδώ 46 χρόνια στην Κύπρο.

Η κόρη του Τάσου, η οποία πριν 24 χρόνια αγέννητη πήρε το όνομα του πατέρα της,   στη συνάντησή της με ανώτατους θεσμικούς της Ελληνικής Δημοκρατίας είχε ζήτησε το αυτονόητο: Να βρεθούν οι δολοφόνοι του πατέρα της που κυκλοφορούν ελεύθεροι, ατιμώρητοι, χωρίς ενοχές και τύψεις και να αποδοθεί δικαιοσύνη. 

Και μαζί με την Αναστασία Ισαάκ όλοι εμείς ζητάμε να βρεθούν οι  δολοφόνοι του Τάσου, οι εκτελεστές του Σολωμού, του Θεόφιλου Γεωργιάδη, των στρατιωτών και των πολιτών που δολοφονήθηκαν και σφαγιάστηκαν το 1974 και συνεχίζουν να δολοφονούνται έως σήμερα. 


Ζητούμε τη δικαιοσύνη,  για τον Ελληνισμό που βιάστηκε από τους επίορκους, ζητάμε τη Θέμις και την Νέμεσις για την Κύπρο που τη δολοφονούν τα  Τουρκικά στρατεύματα.

Τώρα που οι ίδιοι ατιμώρητοι δολοφόνοι επανέρχονται στο Αιγαίο, στη Θράκη και βεβαίως ξανά στην Κύπρο, απαιτούμε τη δικαιοσύνη για τους αγνοούμενους, για τους πρόσφυγες, για τον Τάσο, τον Σολωμού, για την Κύπρο, τον Ελληνισμό και  την Πατρίδα.

Είναι η μόνη επιλογή επιβίωσης και συνέχειας του Ελληνισμού !