Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ποιος θα υπερασπιστεί τον Ελληνισμό, αν όχι εμείς;

 



Θεοφάνης Μαλκίδης

 Ποιος  θα υπερασπιστεί τον Ελληνισμό, αν όχι εμείς;

Η παρούσα κατάσταση με  την εκ Βρυξελλών  χυδαία προπαγάνδα υποταγής και παράδοσης  στο Τουρκικό φασισμό και τον επεκτατισμό, δείχνει, μεταξύ των άλλων, ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι, πρόσωπα,  κινήματα,  που θα απαντήσουν στο βασικό ερώτημα: «Ποιος θα υπερασπιστεί τον Ελληνισμό;».

Προφανώς δεν είναι αυτοί,  οι οποίοι μας προτρέπουν να υποταχθούμε στο νέο Σουλτάνο, μαθητή του Χίτλερ, αποδεχόμενοι  την εισβολή στη Θράκη και το Αιγαίο.

«Οι Έλληνες έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία μας για να την δώσουμε τόσο φτηνά στον πρώτο τυχόντα», έλεγε την περίοδο της Επαναστατημένης Ελλάδας ο Δημήτριος Υψηλάντης το 1824-1825, αρνούμενος να συνυπογράψει την επικυριαρχία των Μεγάλων Δυνάμεων και να υποκύψει στον Σουλτάνο .

Είναι βέβαιο ότι αυτοί που είναι υπόλογοι έναντι της ιστορίας, έναντι της αντιστασιακής παράδοσης του λαού μας, έναντι του Κολοκοτρώνη, του Καποδίστρια και του Καραΐσκάκη, του Παύλου Μελά και του Διστόμου, του Καπετάν Άγρα και των Καλαβρύτων, του Αιμιλιανού Λαζαρίδη, του Γερμανού Καραβαγγέλη, του Σολωμού και του Ισαάκ, των Ιμίων, του Καστελόριζου,  των χιλιάδων μαρτύρων της αντίστασης δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται και την Ελλάδα να παραδίδεται τόσο φτηνά στον πρώτο τυχόντα, δεν πρέπει να  υπερασπιστούν την Πατρίδα τους; 

Από τη συνέντευξή μου σήμερα στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά