Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Παρέχοντας δωρεάν ρεύμα στους κατακτητές!

 



Ηλεκτρικό ρεύμα φορτίου 50 MW παρέχει στο κατοχικό καθεστώς από νωρίς το απόγευμα η Κυπριακή Δημοκρατία.

 

Το ψευδοκράτος κτύπησε την πόρτα της αναγνωρισμένης κυβέρνησης, δια της πλαγίας μετά από πρόβλημα σε ατμοστρόβιλο δυναμικότητας 60 MW.

Η ανταπόκριση της Δημοκρατίας ήταν άμεση και θετική, με την επισήμανση μάλιστα πως αν χρειαστεί παράταση της παροχής, λόγω μη επιδιόρθωσης του προβλήματος, είναι έτοιμη να το πράξει.

Την ώρα που ο νέος εγκάθετος Τατάρ μας λέει να ξυπνήσουμε από τα όνειρα μας, μας προιδεάζει για δύο κράτη και μας κλέβει πανηγυρίζοντας την Αμμόχωστο, την ίδια ώρα ζητά - δια αντιπροσώπου - και όχι αυτοπροσώπως να του φωτίσουμε τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο, εκμεταλλευόμενος το Μέτρο που είχε υλοποιηθεί για μόνιμη διασύνδεση των δύο περιοχών σε επίπεδο δικτύου ηλεκτροδότησης.

O Τατάρ δεν είχε το θάρρος να το ζητήσει προσωπικά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά αυτό έγινε δια αντιπροσώπου που μίλησε σε κάποιον ελληνοκύπριο του τομέα, ο οποίος μίλησε με ανεξάρτητο αξιωματούχο της Δημοκρατίας, επίσης του Τομέα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε το Προεδρικό.
Η Δημοκρατία παρέχει στο καθεστώς φορτίο ηλεκτρικού ρεύματος 50 MW  και αυτό ίσως συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες!!!!! 



Πηγή : sigmalive.com