Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Κανένας διάλογος με το δολοφόνο και τον κατακτητή !

 


Θ. Μαλκίδης

Σήμερα δύο χρόνια ακριβώς μετά την κύρωση της <<Συμφωνίας>> για τη Μακεδονία, <<Συμφωνία>> η οποία με ευθύνη ΌΛΩΝ, παραχώρησε όνομα, έθνος, γλώσσα και άλλα πολλά ελληνικής ιδιοκτησίας, ξεκινούν οι λεγόμενες διερευνητικές επαφές με την Τουρκία. 



Είναι προφανές ότι η έναρξη των διερευνητικών ακυρώνει στην ουσία και στον τύπο την Ευρωπαϊκή και διεθνή συζήτηση για κυρώσεις κατά της Τουρκίας, αφού η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να την   τιμωρήσει την ώρα που αυτή διαπραγματεύεται και μάλιστα με την έχουσα νόμιμα συμφέροντα Ελλάδα. 

Η Τουρκία  η οποία λειτουργεί πειρατικά, δεν αποδέχεται το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, προχωρά σε απειλές χρήσης βίας  και θέτει συνεχώς νέα ζητήματα εις βάρος της Ελλάδας.

 Αμφισβητεί τα νησιά να έχουν οποιαδήποτε κυριαρχικό δικαίωμα, ζητά την  αποστρατικοποίηση τους, εποικίζει την Αμμόχωστο και ζητά δύο χωριστά κράτη στην Κύπρο, αρνείται τον Ελληνικό εναέριο χώρο, την ανακήρυξη υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ.


Με το δολοφόνο και τον κατακτητή  δεν κάνεις διάλογο, δεν πηγαίνεις  στη Χάγη για να διαπραγματευτεις την εθνική σου κυριαρχία και τα δικαιώματά σου, γιατί η Τουρκία δεν δέχεται το διεθνές δίκαιο της θάλασσας αφού ούτε το έχει υπογράψει και άρα τέτοιο κοινό πλαίσιο προσφυγής δεν υπάρχει, ούτε υπογραφή συνυποσχετικου μπορούμε να δεχτούμε  να λυθούν οι διαφορές μας όχι με  το διεθνές δίκαιο αλλά όπως θέλει Τουρκία. 

Δηλαδή να παραιτηθούμε εξαρχής μόνοι μας από όλα όσα προβλέπει υπέρ μας το διεθνές δίκαιο για τη Γη, τη Θάλασσα και τον Αέρα μας .

Κανένας λοιπόν διάλογος με τον κατακτητή και το δολοφόνο,μόνο  αντίσταση για την επιβίωση του Ελληνισμού.

Από τη συνέντευξή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά