Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες…..



 
Θεοφάνης Μαλκίδης 

Η κατάσταση σήμερα  φανερώνει, αποκαλύπτει  (για ακόμη μία φορά) την ανεπάρκεια, την ανικανότητα, το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, την απουσία γνώσης του ιστορικού ρόλου του λεγόμενου πολιτικού προσωπικού και τον ευνουχισμό των αποκαλούμενων διανοούμενων, που αδυνατούν να πράξουν ο,τιδήποτε για  την  εθνική, οικονομική, κοινωνική και δημογραφική επιβίωση του Ελληνισμού.

Οι προτάσεις και οι σκέψεις, οι θέσεις και οι απόψεις της πολιτικής και πνευματικής τάξης, αποτελούν μνημεία ανακολουθίας σε σχέση με τον ιστορικό ρόλο και πορεία του Ελληνισμού. 

Μία τάξη απροετοίμαστη χωρίς σχέδιο, με παράκαμψη του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατικής νομιμότητας, με  εκβιασμούς, έτοιμη να υπουδουλωθεί  και να υποδουλώσει.



 «Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες…..Η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία, η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στην Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις…. είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα», όπως έγραψε ο Σεφέρης από το 1947....