Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση από τη Δημοτική Ενότητα Φερών για τη Γενοκτονία και την Άλωση







Εκδήλωση με θέμα: «Από την πτώση της Κωνσταντινούπολης και την γενοκτονία των Ελλήνων, στην αναγέννηση», διοργανώθηκε το Σάββατο 28 Μαϊου 2011, από την Δημοτική Ενότητα Φερών, με ομιλητής τον κ. Θεοφάνης Μαλκίδη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Ενότητας Φερών, με την παρουσία του Αντιδημάρχου Φερών κ. Γκότση Νικόλαου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεωργακόπουλου Χρήστου, του Προέδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου κ. Δουνάκη Κωνσταντίνου, του Προέδρου της Δημ. Κοιν. Φερών κ. Πεμούση Αθανάσιου, Τοπικών Συμβούλων, αξιωματικών της 31ης Μ/Τ και πολλών δημοτών.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Φερών συνδέοντάς την με την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης και με την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελληνισμού, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεωργακόπουλος Χρήστος.
Η εκδήλωση που ήταν διανθισμένη με οπτικοακουστικό υλικό συνεπήρε τους συμμετέχοντες με την περιεκτικότητα, την αμεσότητα, και την απλότητα του λόγου του κ. Μαλκίδη Θεοφάνη.

Δημοτική Ενότητα Φερών