Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Βουλή των Ελλήνων: Καταστροφή και όχι Γενοκτονία!




Θ. Μαλκίδης.

Η άρνηση και η υπονόμευση του εγκλήματος και το έγκλημα της άρνησης και της υπονόμευσης

Σου προξενεί θλίψη η στάση της επίσημης Ελλάδας για το ζήτημα της Γενοκτονίας και μαζί απογοήτευση και αποστροφή, αφού για δεκάδες πλέον χρόνια η υπονόμευση, η εχθρική στάση και το τελευταίο διάστημα και η ΑΡΝΗΣΗ χαρακτηρίζει τον πολιτικό κόσμο. 

Έτσι στην αρχή είχαμε τους λάτρεις του φασίστα και ρατσιστή Μουσταφά Κεμάλ, δασκάλου του Χίτλερ και των Ναζί, στον οποίο κατέθεσαν στεφάνια ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών(!), μετά είχαμε τους "συνωστισμούς", ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα η πολιτική αυτή έλαβε και άλλες μορφές με κυρίαρχη την άρνηση. Από τον πρώην Υπουργό Παιδείας που μίλησε  για εθνοκάθαρση και όχι για Γενοκτονία, φτάσαμε στη Βουλή των Ελλήνων η οποία για 2η συνεχόμενη χρονιά (!) αναφέρεται σε Καταστροφή και όχι σε Γενοκτονία στη Μικρά Ασία. 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά κατά την ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, γίνεται αναφορά από το προεδρείο πως τιμάται η Ημέρα Εθνικής Μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή και όχι η Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, όπως είναι ο νόμος 2645/1998 τον οποίο  ψήφισε  η Ελληνική Βουλή!

Είναι πράγματι ασύλληπτο να είναι αρνητής της Γενοκτονίας ο πρώην Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας και η Βουλή να μιλά απλώς για Καταστροφή και ημέρα εθνικής μνήμης......

Κάναμε και κάνουμε συνεχή και συνεπή εργασία για τη διεθνή αναγνώριση από την Αρμενία και τη Σουηδία, μέχρι τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, για να περάσουμε  το ψήφισμα της Ένωσής μας, της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών, η οποία τέτοιες ημέρες το 2007 αναγνώρισε ως Γενοκτονία το μαζικό έγκλημα εναντίον των προγόνων μας και τώρα με μία εκδήλωση για να βγει η "υποχρέωση", στη Βουλή γίνεται η συγκεκριμένη αναφορά. 

Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε για το δίκαιο αίτημα της αναγνώρισης,  θα συνεχίσουμε με τους συναγωνιστές στο εξωτερικό, έχοντας πάντα δίπλα μας τις ψυχές των προγόνων μας. Μας αρκούν!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλκίδης  στεφάνια στον Κεμάλ




Αποτέλεσμα εικόνας για κεμαλισμός και ναζισμός




Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλκίδης  στεφάνια στον Κεμάλ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλκίδης  στεφάνια στον Κεμάλ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλκίδης  στεφάνια στον Κεμάλ