Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ζητείται ηγέτης: Η περίπτωση Καποδίστρια

Αποτέλεσμα εικόνας για Καποδίστριας


Ζητείται ηγέτης: Η περίπτωση Καποδίστρια 

Την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 7:00 μμ το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης θα φιλοξενήσει τον Δρ. Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών κ. Θεοφάνη ΜΑΛΚΙΔΗ ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Ζητείται Ηγέτης…Η Περίπτωση Καποδίστρια» 

Ο κ. Μαλκίδης θα αναφερθεί στην επανάσταση και στη απελευθέρωση της πατρίδας μας. Η συγκρότηση του νέου Ελληνικού κράτους,  αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο και  παράδειγμα, εμπεριέχοντας λόγο, έργο, πράξη, πρόσωπα. Ανάμεσα σ΄ αυτά κυρίαρχη θέση έχει ο Καποδίστριας,  ο οποίος με ανιδιοτέλεια προσέφερε, εν τέλει και τη ζωή του στην Ανάσταση του Έθνους μας,  Ο Καποδίστριας είναι η προβολή της  Ελληνικότητας, ως πρότυπο βίου, κυβέρνησης, πολιτικής, προσφοράς, είναι το μήνυμα που δίνει ο ίδιος πως  «η νίκη θα είναι δική μας αν βασιλεύση εις την καρδιάν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό….». 


Η  συνέχεια, όπως και ερωτήσεις για τους σύγχρονους ηγέτες μας στην φιλόξενη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρο του Δήμου Κατερίνης την 6η Νοεμβρίου στις 7:00 μμ . Η Είσοδος όπως πάντα είναι Ελεύθερη.