Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Όταν ανέχεσαι την κατάθεση στεφάνου στο δάσκαλο του Χίτλερ Κεμάλ,τους αρνητές της Γενοκτονίας και τους υπονομευτές της αναγνώρισης, τη βράβευση του πρωθυπουργού της Ελλάδας από το δολοφόνο στη Σμύρνη,επόμενο είναι να τοποθετούνται ανάλογοι ευρωβουλευτές και βουλευτές.....




Θ. Μαλκίδης 

Οι ευθύνες αυτών που ανέχθηκαν την Ύβρη....

Ξαφνιάστηκαν όλοι από τους αρνητές της Γενοκτονίας , τους υπονομευτές της αναγνώρισης, οι οποίοι τοποθετήθηκαν από τα μη - κόμματα ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές, βουλευτές, σύμβολοι κλπ    Ωστόσο με δεδομένη την πορεία και το επίπεδο, το ήθος και την αξία του πολιτικού προσωπικού και της πνευματικής τάξης,  είναι προφανές και επόμενο οι συγκεκριμένοι κομματικοί μηχανισμοί να προβαίνουν   σε ανάλογες κινήσεις. 

Όταν στη γη που κατέφυγαν οι διασωθέντες από το μαζικό έγκλημα στη Σμύρνη, στην Τραπεζούντα, στην Αδριανούπολη, στον τόπο του Διστόμου και των Καλαβρύτων,  ανέχεσαι αμόρφωτοι και απαίδευτοι Πρωθυπουργοί και Υπουργοί να καταθέτουν στεφάνια στο δάσκαλο του Χίτλερ Μουσταφά Κεμάλ, να γίνονται επίτιμοι διδάκτορες σε πανεπιστήμια που είναι οικοδομημένα πάνω στο αίμα των Ελλήνων της Ιωνίας,   αρνούμενοι  τη Γενοκτονία, χορεύοντας ζεϊμπέκικο πάνω στους άταφους νεκρούς της Μικράς Ασίας, τότε όλα είναι αναμενόμενα. 

Την Ύβρη όμως, όπως γνωρίζουμε, ακολουθεί η Νέμεσις, η Κάθαρσις. Αυτή έρχεται από την Ιστορία, το Δίκαιο, τη Μνήμη και την Αλήθεια. Από τις Αναγνωρίσεις της Γενοκτονίας, από τον Αγώνα μας σε όλον τον κόσμο. 






Ο Τσίπρας πήγε στην Τουρκία “επίσκεψη εργασίας” και όχι “επίσημη επίσκεψη”. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάθεσε στεφάνι στον Κεμάλ.















Υ.Γ Ο Νόμος  4285/2014 που τιμωρεί τους αρνητές της Γενοκτονίας, αυτούς που εγκωμιάζουν τους Γενοκτόνους ισχύει;