Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Για τους συκοφάντες


Θ. Μαλκίδης

Μου είναι γνωστές, λόγω του αγώνα μου για την αναγνώριση της Γενοκτονίας, οι επιθέσεις εναντίον μου απο εξωελλαδικούς κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς. Παράλληλα και μετά τη στάση μου στη "Συμφωνία" των Πρεσπών η Ελλαδική λάσπη παρότι κρίθηκε δικαστικώς και κατέρρευσε, συνεχίζεται με τελευταίο κρούσμα προχθές στη Θεσααλονίκη.

Δηλώνω ότι εάν ο συγκεκριμένος ο οποίος γραπτώς και προφορικώς με συκοφαντεί όπως και όποιος άλλος αναπαράγει το ψεύδος, εάν δεν ζητήσουν συγγνώμη θα αντιμετωπιστούν όπως αρμόζει.

Η επιστολή του Γεωργίου Τάτσιου για το ίδιο ζήτημα.



ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε παρουσίαση βιβλίου που αφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών του Ιωάννη Αμπατζόγλου. Ένας εκ των ομιλητών αντί να παρουσιάσει το εν λόγω βιβλίο, το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει «χολή», εξαπολύοντας επίθεση στις Παμμακεδονικές Ενώσεις και σε μεμονωμένους πατριώτες που αντιστάθηκαν και συνεχίζουν να αντιστέκονται στην προδοσία της Μακεδονίας. Προσέβαλε την ΠΟΠΣΜ (Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδος), της οποίας είχα την τιμή να ηγούμαι στα δύσκολα χρόνια του αγώνα κατά της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους.

Μας χαρακτήρισε ως «άχρηστους», ενώ ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι η ΠΟΠΣΜ σε συνεργασία με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις του Εξωτερικού και με την βοήθεια ΠΟΛΛΩΝ ομογενών εξαντλήσαμε ΟΛΑ τα νόμιμα μέσα για την αποτροπή της «προδοσίας». Καταφέρθηκε απαξιωτικά κατά της κας Νίνα Γκατζούλη .Τέτοιες τακτικές συκοφαντίας θυμίζουν την προπαγάνδα της Εφημερίδας των Συντακτών και της Αυγής σε καιρούς των μεγάλων συλλαλητηρίων που επιχειρούσαν να πετάξουν λάσπη στις Παμμακεδονικές Ενώσεις.

 Αφού κατηγόρησε όσους συνεργάστηκαν με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, μίλησε απαξιωτικά για τον διδάκτορα κ.Θεοφάνη Μαλκίδη, ο οποίος διαθέτει αδαμάντινο χαρακτήρα, χαρακτηρίζεται από ΗΘΟΣ και αδιαμφισβήτητη αγάπη για την Πατρίδα, λέγοντας ότι εξεδιώχθη από το Πανεπιστήμιο όπου δίδασκε κατηγορούμενος για αντιγραφή σε κάποια επιστημονική του εργασία.

Είναι τοις πάσι γνωστό ότι πρόκειται για «βρώμικο» παιχνίδι του τουρκικού προξενείου και των υπηρεσιών των γειτόνων, τους οποίους ενοχλούσε και συνεχίζει να ενοχλεί ο ΕΛΛΗΝΑΣ Θεοφάνης Μαλκίδης με την αδιάκοπη δράση του σε θέματα γενοκτονιών. Ευτυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη αθώωσε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ τον κ.Μαλκίδη μετά από πολύχρονο δικαστικό αγώνα.

 Ο εν λόγω ομιλητής οφείλει να του ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη, αλλιώς οι συκοφαντίες δικαίως θα αποτελέσουν αντικείμενο ποινικής δίωξης. Σε μία παρουσίαση βιβλίου με τέτοιο θέμα θα περίμεναν οι παρευρισκόμενοι να ακούσουν ΠΟΙΟΙ πραγματικά έπαιξαν «παιχνίδια» στην πλάτη του Ελληνικού λαού κι όχι να κατηγορούνται αυτοί που έκαναν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μην περάσει η προδοσία της Μακεδονίας και κυνηγήθηκαν ανελέητα από το καθεστώς της κυβέρνησης.

Γιατί ο εν λόγω ομιλητής κατηγορεί τις μακεδονικές οργανώσεις και τους ανθρώπους που αφιερώθηκαν στην δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού αντί να καταφέρεται κατά του Ν.Κοτζιά και κατά αυτών που έφεραν και σέβονται την καταστροφική Συμφωνία των Πρεσπών;

Μήπως οι Παμμακεδονικές Ενώσεις κι ο Θεοφάνης Μαλκίδης του στέρησαν τον μισθό που λαμβάνει από το Πανεπιστήμιο και βγάζει τέτοια χολή; Όταν εκείνοι πάλευαν για την Πατρίδα, εκείνος ονειρευόταν την Βουλή κι ετοιμαζόταν για τις επόμενες εκλογές.

Μήπως δεν άντεξε ότι οι προαναφερόμενοι του γύρισαν ΣΥΣΣΩΜΟΙ την πλάτη τους στις εκλογές; Δεν μπορεί ο κάθε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (στον αγώνα), που παραμένει στα γεράματά του ακόμη Επίκουρος καθηγητής, να λέει ασυναρτησίες. Το κόμμα (στο οποίο είναι συναρχηγός ο εν λόγω) τι λέει για όλα αυτά; τα δέχεται; Και ποια ακριβώς είναι η γραμμή του; η μετωπική σύγκρουση σε όλη την Ελλάδα με τους πατριώτες που υπερασπίζονται τη μοναδικότητα της Μακεδονίας μας και μάχονται εναντίον της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών»;

Ακόμη και τώρα δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτό θέλουν. Είναι καταφανές ότι ο εν λόγω είναι βόμβα που έχει εκραγεί μέσα στο ίδιο του το κόμμα, το οποίο οφείλει να τον μαζέψει αμέσως. Σε κάθε περίπτωση οι πατριωτικές δυνάμεις είναι έτοιμες να δώσουν ΚΑΙ αυτή τη μάχη, αν χρειαστεί, και να νικήσουν. Όσοι αγαπούν την Πατρίδα γνωρίζουν ΠΟΙΟΙ αγωνίστηκαν και ΠΟΙΟΙ συνεχίζουν να αγωνίζονται.

Δυστυχώς όμως στους εθνικούς αγώνες συνεχίζουν να υπάρχουν «κάποιοι» που βρίσκουν τρόπο να πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα και να διαβάλουν αγνούς πατριώτες… Οι συκοφαντίες δεν θα περάσουν και οι συκοφάντες θα αντιμετωπιστούν παραδειγματικά.

 Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος τ.Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων

 https://alithia21.blogspot.com/2019/12/30-2019.html