Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Οι δολοφόνοι θα προωθήσουν την ειρήνη ; Διάσκεψη στους Δελφούς όχι στην ματωμένη Μικρά Ασία !

 


 Θεοφάνης Μαλκίδης 


Οι δολοφόνοι θα προωθήσουν την ειρήνη ; Διάσκεψη στους Δελφούς όχι στην ματωμένη Μικρά Ασία !


Στην Αθήνα και τη Λευκωσία, μία μορφωμένη πολιτική τάξη που θα είχε τη γνώση να  κοιτάξει πίσω για να πάει  μπροστά, θα έπρεπε να αναλάβει διεθνή πρωτοβουλία για τη σύγκληση διάσκεψης για την ειρήνη στους Δελφούς. Να μην αναλύσω εδώ τι σημαίνει για την οικουμένη , για την ανθρωπότητα ο χώρος αυτός. 



Ωστόσο επειδή το επίπεδο της λεγόμενης πολιτικής τάξης, είναι πολύ χαμηλό, αντί να ξέρει τι σηματοδοτεί, τι συμβολίζει το  κόσμημα των Δελφών , αντί να διαβάζει Θουκυδίδη, αντί να προστατεύσει τον Ελληνισμό, διαβάζει τις  δημοσκοπήσεις και τα e-mail των αφεντικών της. 


Και αφού έχει ονομάσει τη Γενοκτονία, συνωστισμό, εξαφάνιση, τραγωδία, βλέπει τον Χίτλερ της Άγκυρας να συγκαλεί σύσκεψη για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή προτείνοντας τη ματωμένη Μικρά Ασία.  Οξύμωρο μεν , οικτρή πραγματικότητα δε. 


Είναι προφανές ότι σ΄αυτό που ονομάζεται καταχρηστικά πολιτικό προσωπικό, δεν υπάρχει καμία γνώση του ειδικού βάρους της Ελλάδας. Και βεβαίως δε γνωρίζει τι σημαίνει δημοκρατική, έντιμη Ελλάδα  που δεν πρέπει να λερώσει το όνομα και τα χέρια της με αίμα.....  


Υ. Γ. Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει καμία νομιμοποίηση για συνομιλίες της Αθήνας με το εξ΄ανατολών θηρίο. Πόσο μάλλον τώρα !