Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Μόλις έφτασαν τα τουρκικά F-16, τα ελληνικά F-16 έφυγαν κατευθείαν (στο σίριαλ…..)


.

Στο σίριαλ που έχουμε αναφερθεί “ΥΠΗΡΕΣΙΑ” (δηλαδή ΜΙΤ) υμνούνται τα κατορθώματα των πρακτόρων

Στο παρακάτω βίντεο ο πανέξυπνος και πανέμορφος πράκτορας της ΜΙΤ μαζί με την επίσης πανέμορφη και πανέξυπνη πράκτορα της ΜΙΤ διαφεύγουν από την Ελλάδα με χρήση ενός ψεκαστικού υποτίθεται αεροσκάφους.

Στο 4:20 και ενώ βρίσκονται μεταξύ Λήμνου και Ίμβρου επικοινωνεί μαζί τους η πολεμική αεροπορία της Ελλάδας που τους καλεί να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Λήμνου διαφορετικά “θα εμπλακούμε¨ όπως τους είπε.

Στο 4:37 ακούγεται καθαρά στα ελληνικά η φράση “Εχουμε ορατότητα στο στόχο μας. βλέπουμε καθαρά”

Ακολούθως η πράκτορας της ΜΙΤ ενημερώνει τον διοικητή της πώς “Δύο Έλληνες είναι από πάνω μας” και εκείνος δίνει την εντολή “Σερντάρ συνέχισε προς την Ίμβρο, μην τυχόν και προσγειωθείτε στη Λήμνο”

Και εκεί πάνω στη δύσκολη στιγμή των ηρώων φτάνουν τα τουρκικά F-16 τα οποία προειδοποιούν τα ελληνικά πως “Προσεγγίζετε τον τουρκικό εναέριο χώρο, αμέσως αλλάξτε την πορεία σας προς τα δυτικά”

Και ξανά προειδοποιούν προειδοποιούν “Προσεγγίζετε τον τουρκικό εναέριο χώρο”

Στο 5:35 η πράκτορας περιχαρής ενημερώνει τον διοικητή της πως “Ήρθαν πρόεδρε μου, οι δικοί μας πρόλαβαν”

Στο 5:45 υποτίθεται πως τα τουρκικά f-16 μπλοκάρουν τα ελληνικά f-16

Ακολούθως ακούγεται η φράση :

“Όπως χθες έτσι και σήμερα τα γεράκια μας που  μάχονται στον αέρα συνεχίζουν να δίνουν εμπιστοσύνη στους φίλους και φόβο στους εχθρούς”

Ξέρετε βέβαια ποιοι είναι οι εχθροί έτσι ; Προσέξτε πόσες θεάσεις έχει στο YouTube αυτό το βίντεο…. Και μόνο αυτό δείχνει το επίπεδο μεγάλου μέρους των τηλεθεατών.  Αυτοί το ετοιμάζουν το κλίμα μια χαρά για πόλεμο….