Από κάθε γωνιά της χώρας δέχεται προσκλήσεις για να φιλοτεχνήσει τους κεντρικούς τοίχους πόλεων, ενώ πολλοί δήμοι πήραν ήδη πρωτοβουλία ακολουθώντας το παράδειγμα του και δημοσίευσαν προσκλήσεις για graffiti με θέμα τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Δυστυχώς κάποια καρκινώματα που εκφράζουν τον εθνομηδενισμό και τον δοσιλογισμό στη χώρα, έτρεξαν να καταστρέψουν τις δημιουργίες του «Εύρυτου» και να στείλουν απειλητικά μηνύματα ακόμη και για την σωματική ακεραιότητα του, μέσω των social media. Η κοινωνία έχει αγκαλιάσει τον ελληνόπουλο και η πολιτεία οφείλει να το προστατεύσει από τις συμμορίες του περιθωρίου που ονειρεύονται μια Ελλάδα χωρίς ταυτότητα, χωρίς ιστορία, χωρίς σύνορα και σημαία.

Ένα νέο παιδί κατάφερε να κάνει μεγαλύτερο ντόρο και να στείλει ένα καθαρό μήνυμα, ακόμη και από την θεσμοθετημένη αλλά και εθνικά ανεκδιήγητη Επιτροπή Αγγελοπούλου, που γύρω της χορεύουν εκατομμύρια ευρώ για να αμφισβητεί την ιστορική αλήθεια.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα του ο Εύρυτος ευχαριστεί τα εκατομμύρια Ελλήνων που τον αγκάλιασαν και του έδωσαν δύναμη να συνεχίσει το εθνικό έργο του.


Οι δειλοί του περιθωρίου έβγαλαν την μαγκιά τους στις προσωπογραφίες των Αγωνιστών του Έθνους. 

Πηγή :otavoice.gr