Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Γιουχαΐσματα κατά του YΠΕΞ Τσαβούσογλου στην πυρόπληκτη περιοχή για τις φωτιές που τις βάζει η Ελλάδα !

 

O υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην περιοχή όπου υπάρχει πυρκαγιά βρέθηκε αντιμέτωπος με πολύ σκληρή αντίδραση. Ο Τσαβούσογλου από τα γιουχαΐσματα δεν μπόρεσε να μιλήσει





Οι πολίτες του ζητάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη, ενώ στο τέλος του βίντεο του πετάνε και νερό (;)

 

Έκτακτη ανακοίνωση από τον Τούρκο αντιναύαρχο εν αποστρατεία Γιαϊτζί σχετικά με τις φωτιές: δεν υπάρχει καμία αμέλεια, το κράτος είναι αντιμέτωπο με την τρομοκρατία Ελλήνων &  PKK

Ο συνταξιούχος αντιναύαρχος Γιαϊτζί , ο οποίος ήταν καλεσμένος στη ζωντανή μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού TVNET, έκανε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με τις πυρκαγιές των δασών σε πολλές πόλεις της Ανατολίας.Αναφέροντας ότι οι πυρκαγιές δεν προκλήθηκαν από σύμπτωση ή αμέλεια, ο Γιαϊτζί είπε:Υπάρχει πρόθεση εδώ. Το κράτος αντιμετωπίζει μια σοβαρή τρομοκρατία Ελλάδας-ΡΚΚ.


Η Τουρκία αγωνίζεται με πυρκαγιές σε διάφορα μέρη της χώρας. Την ώρα που διεξάγεται έρευνα εάν αυτές οι πυρκαγιές που ξεκίνησαν η μία μετά την άλλη ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς, ο συνταξιούχος αντιναύαρχος Γιαϊτζί , ο οποίος ήταν καλεσμένος της ζωντανής μετάδοσης του TVNET, έκανε δηλώσεις με ισχυρό αντίκτυπο σχετικά με το θέμα.

Είμαστε αντιμέτωποι με την “τρομοκρατία” Ελλήνων – PKK

“Η φωτιά σε αυτούς τους τομείς δεν είναι τυχαία ή αμέλεια”, είπε, σημειώνοντας ότι “η φωτιά σε αυτούς τους εύφορους γεωγραφικούς τομείς δεν είναι τυχαία, εδώ υπάρχει πρόθεση. Το κράτος αντιμετωπίζει σοβαρή τρομοκρατική απειλή από τους Έλληνες και το PKK”, δήλωσε.

Οι “τρομοκράτες” λαμβάνουν εκπαίδευση σε στρατόπεδα στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την έκθεση της SETA, κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου δολιοφθοράς των δασών, “τρομοκράτες” που είχαν εκπαιδευτεί σε καταυλισμούς στην Ελλάδα πάνω σε τεχνικά θέματα όπως εκρηκτικά και ιδεολογικά   προκάλεσαν πυρκαγιές ιδίως σε τουριστικές περιοχές της Τουρκίας. Από το 1994 και εντεύθεν, έχει αναφερθεί ευρέως στα ΜΜΕ ότι το ΡΚΚ έχει ξεκινήσει πυρκαγιές, ειδικά σε τουριστικές περιοχές της Τουρκίας.

Μόνο το πρώτο εξάμηνο του 1995, συστάθηκε επιτροπή διαχείρισης κρίσεων στις πόλεις που αποτέλεσαν στόχο της καύσης 950 εκταρίων δάσους από το ΡΚΚ και τέθηκαν υπό έλεγχο οι είσοδοι και οι έξοδοι των δασών. Τη δεκαετία του ’90, το ΡΚΚ συνέχισε τη δολιοφθορά των δασών, κυρίως στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Κατά τη διάρκεια μίας νύχτας το 1997, η “τρομοκρατική οργάνωση” έκαψε 650 εκτάρια δασικών εκτάσεων και 200 εκτάρια κήπων στην Αττάλεια και ταυτόχρονα επιχείρησε σαμποτάζ στη Manavgat και το Belek. Δυστυχώς, δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτές τις πυρκαγιές.