Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Για την "ιδιωτική" επίσκεψη και το δημόσιο επεκτατισμό




Το άρθρο μου στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ (Σάββατο - Κυριακή 29-30 Μαΐου) και η συνέντευξή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις Θεσσαλονίκης Μακεδονίας. 






Θ. Μαλκίδης

 

«Ιδιωτική» επίσκεψη , δημόσιος επεκτατισμός…..

 

Χωρίς ακόμη να έχει καθίσει η σκόνη από την «ιδιωτική» επίσκεψη του πασά – υφυπουργού εξωτερικών της γειτονικής χώρας στη Θράκη, έρχεται από πίσω και ο «Μέγας Δραγουμάνος»,  ο Υπουργός εξωτερικών  και νέος απεσταλμένος του Σουλτάνου στην ίδια περιοχή, εμπλουτίζοντας το  γνωστό ρεπερτόριο και επισκέψεις σε οθωμανικά  μνημεία στην Καβάλα και στην Κρήτη !

Έτσι η Ελλάδα θα πρέπει να απολογηθεί για ακόμη μία φορά, τώρα στον «ιδιωτικό» επισκέπτη Τσαβούσογλου, για τη μειονότητα, για το μουφτή, για τα ανθρώπινα δικαιώματα , για τους συλλόγους και τα σωματεία και για τα λοιπά τουρκικά αιτήματα. Βεβαίως είναι αναμενόμενα όλα αυτά όταν  αντί να μιλήσεις για το δάσκαλο του Χίτλερ Μουσταφά Κεμάλ, τον προτείνεις για Νόμπελ Ειρήνης (!!!!), του χαρίζεις ένα ψεύτικο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και αφού θαυμάζεις το "έργο" του, βιώνεις τα  παλιά και τα νέα "μαθήματα" εξόντωσης των λαών:  Σμύρνη, Τραπεζούντα, Δίστομο, Καλάβρυτα, Κάνδανος, Κερδύλλια, Χορτιάτης, Πύργοι, Μεσόβουνο, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρος, Τένεδος, Συρία, Λιβύη, Κουρδιστάν, Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη.


Αντί να αποκαλύψεις τον Κεμαλισμό και τη συνέχειά του τον Ναζισμό, το σημερινό τους συνεχιστεί και το σημερινό συνεταιρισμό του Σουλτάνου με τους Γκρίζους Λύκους δηλαδή τα Ες Ες του 21ου αιώνα,  καταθέτεις στεφάνι στο Μαυσωλείο του σφαγέα Κεμάλ, εισάγεις τη μορφή του στα ελλαδικά σχολικά βιβλία και τον θεωρείς παγκόσμιο ηγέτη.... Έτσι είναι επόμενο να  βιώνεις και τα πολιτικά  "μαθήματα " που παρέδωσε ο Κεμαλισμός στον Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος με Οθωμανικό προσωπείο  συνεχίζει το έργο του Τούρκου "Φύρερ".

 

 

 

Aντί να μιλήσεις για τον Ερντογάν και τον εθνικισμό που απροκάλυπτα προβάλλει και προωθεί,  εθνικισμός που ενισχύεται αποδεδειγμένα από το οργανωμένο έγκλημα και το παρακράτος και ο  οποίος κατέχει την Κύπρο, εισβάλλει στη Συρία και το Ιράκ και απειλεί με λόγο και έργο το Αιγαίο και τη Θράκη, ανέχεσαι τη βαρβαρότητα που εκπέμπει. Ανέχεσαι τον εκφρασμένο με τη βία τουρκικό επεκτατισμό, ο οποίος  κατέχει την ελληνική Κύπρο, αμφισβητεί το ελληνικό Αιγαίο και την ελληνική Θράκη και στέλνει όταν θέλει, από όπου θέλει και όσους θέλει όσους πρόσφυγες και μετανάστες επιθυμεί.

Από τη Θράκη, απ΄ όπου  πληκτρολογώ τις γραμμές αυτές,  η αυτονόητη δήλωση και πράξη  αφορά την  υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, χωρίς εκπτώσεις και διαπραγμάτευση. Και επίσης, είναι η ιδανική στιγμή, όταν η «ιδιωτική» επίσκεψη στην ιδιαίτερή μου πατρίδα  τελειώσει και αρχίσει το κανονικό πρόγραμμα του δημόσιου εθνικισμού, να τεθεί επιτέλους και για πρώτη φορά, το αίτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας που έχει τελέσει η Τουρκία. Οι ευνοϊκές συνθήκες  διεθνώς και στην περιοχή μας  το επιβάλλουν !


Η συνέντευξή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις Θεσσαλονίκης Μακεδονίας