Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Κατά της προπαγάνδας, Αντίσταση στον Τουρκικό επεκτατισμό!

 


Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι Τούρκος παραγωγός & επιχειρηματίας.Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής “Acun Medya” και ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TV8.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ σε παραγωγές όπως το My Style Rocks, The Voice, Power of love, Ελλάδα έχεις ταλέντο και βέβαια το Survivor. Μέσα από την συνεργασία αυτή έχει κερδίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ ενώ ταυτόχρονα προωθεί και την τουρκική προπαγάνδα στην χώρα μας. 


Η είδηση-πρόκληση είναι σημερινή: Ο Ιλίτζαλι θα συμμετάσχει σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τη συμμετοχή διάφορων Τούρκων ποδοσφαιριστών, με τον Ταγίπ Ερντογάν μάλιστα σε ρόλο προπονητή. Ο φιλικός αγώνας θα γίνει στο στάδιο “Ατατούρκ”, στην κατεχόμενη Λευκωσία, και τον διοργανώνει το ψευδοκράτος για να γιορτάσει τα 47 χρόνια από την τουρκική εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο!

Στην χώρα μας κάνει δουλειές, και μάλιστα καλοπληρωμένες, πουλάει ελληνοτουρκική “φιλία”, προωθεί υπογείως την ατζέντα του νεο-οθωμανισμού και στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, ξεδιάντροπα, πανηγυρίζει για την εισβολή και κατοχή του νησιού.



Δεν αγοράζουμε Τουρκικά προϊόντα, δεν στηρίζουμε την κατοχή της Κύπρου και τον Τουρκικό επεκτατισμό!