Τον χαμό της Μαρίας Εγούτ, με καταγωγή από το Νευροκόπι Δράμας, εργαζομένης στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και μέλος χορευτικών ομάδων ποντιακών συλλόγων, θρηνεί ο ποντιακός ελληνισμός και με ανακοινώσεις εκφράζει την θλίψη του για τους νεκρούς του τραγικού πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.



Συλλυπητήριο Μήνυμα Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τον θάνατο της Μαρίας Εγούτ

Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκε η ποντιακή κοινότητα τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Εγούτ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η Μαρία Εγούτ με καταγωγή από το Νευροκόπι Δράμας εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ήταν Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης» ενώ παράλληλα συμμετείχε σε ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Με το μοιραίο τρένο επέστρεφε από επίσκεψη στον αγαπημένο της γιο που διαμένει στην Αθήνα. Την ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε και την αποχαιρετούμε με σεβασμό.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου

Αδελφότης Κρωμναίων

Η θλίψη μας βαρειά,ο πόνος αβάσταχτος για όλους όσους έχασαν την ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Η οδύνη μας γίνεται ανείπωτη όταν πληροφορούμαστε ότι μεταξύ των νεκρών είναι και η ΜΑΡΙΑ ΕΓΓΟΥΤ ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του συλλόγου μας και μέλος του χορευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της και να δώσει παρηγοριά στους οικείους της. Καλό ταξίδι.

Καλλιτεχνική Στέγη Βορείου Ελλάδος

Βαθιά θλίψη γέμισε τον σύλλογο μας στο άκουσμα του θανάτου της αγαπημένης φίλης και συγχορευτριας μας Μαρίας Εγουτ. Η Μαρία επέβαινε στο μοιραίο τρένο στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος συμπαρίσταται στο πένθος της οικογένειας και των οικιών της εκφράζοντας τα συλλυπητήρια των μελών και του Δ.Σ.

Την ίδια στιγμή, με απόφαση του Δ.Σ. ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός λόγω πένθους, αναφορικά με την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συγχορευτριας..

Καλό ταξίδι Μαρία...