Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Να βγει εκτός ύλης ο Κεμαλισμός και όχι η Γενοκτονία που διέπραξε ο Κεμαλισμός


Θεοφάνης Μαλκίδης

 

Να βγει εκτός ύλης ο Κεμαλισμός και όχι η Γενοκτονία που διέπραξε ο Κεμαλισμός

Σαν μην έφτανε η επίθεση που δέχεται η πατρίδα μας από την (οικονομική και μνημονιακή ) βαρβαρότητα, από δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας, έχουμε ένα ακόμη μέτωπο που συνεχίζει να προκαλεί με τη στάση και κυρίως τις πράξεις του.

 
 
Αναφερόμαστε στην κίνηση του Υπουργείου- πρώην εθνικής- παιδείας να βγει εκτός ύλης το κεφάλαιο για τη Γενοκτονία στο σχολικό βιβλίο της Γ΄ Λυκείου. Είναι γνωστή εδώ και καιρό η αγάπη και η λατρεία πολλών “ηγετών” και «διανοουμένων» στον Χίτλερ των Ελλήνων, στον Μουσταφά Κεμάλ. Οι τιμές στο μαυσωλείο του στην Άγκυρα σε πείσμα νόμων, ερευνών και εκφρασμένης βούλησης του ελληνικού λαού που αναγνωρίζουν τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη Γενοκτονία και οι αναφορές σε ένα άνθρωπο που θεμελίωσε το φασισμό, είναι δυστυχώς πολύ συνηθισμένες στην Ελλάδα.

 
Σ΄ αυτό το πλαίσιο εξύψωσης του Κεμάλ στην Ελλάδα εντάσσεται και το τελευταίο κρούσμα με την αφαίρεση του κεφαλαίου που σχετίζεται με τη Γενοκτονία που διέπραξε ο Κεμάλ. Την ίδια στιγμή στην αρχή στο βιβλίο της Στ ' δημοτικού (σελ. 196) αυτό που αντικατέστησε το “περί συνωστισμού” , ο δήμιος του Ελληνισμού, “θεωρείται ο δημιουργός της σύγχρονης Τουρκίας”(!!!!!!).


Παρά τους εξωραισμούς και την προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα εδώ και χρόνια για την ανάδειξη του Κεμάλ ως ένα πρόσωπο που θεμελίωσε τη σύγχρονη Τουρκία (!), η αλήθεια είναι ότι αυτή οικοδομήθηκε πάνω σε ανθρώπινες ζωές και δράματα που συνεχίζονται μέχρι σήμερα και στηρίχθηκε πάνω στα εκατομμύρια θύματα Ελλήνων και άλλων ανθρώπων.

Παρά τις προσπάθειες όμως που γίνονται στην Ελλάδα, ο Κεμαλισμός στην Τουρκία και παγκοσμίως καταρρέει και κάθε προσπάθεια που γίνεται από “θεσμικά” και άλλα κέντρα, ο Κεμαλισμός δεν μπορεί να σταθεί άλλο.

Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη που κάνουν μία μεγάλη και ανιδιοτελή προσπάθεια για την οριστική αποκαθήλωση του φασισμού που εκφράζει ο Μουσταφά Κεμάλ.


Υ.Γ. Την ημέρα που το Υπουργείο της Ελλάδας επί της παιδείας, έβγαζε το κεφάλαιο για τη Γενοκτονία εκτός ύλης, λάμβανα την πρόσκληση από την Ακαδημία Επιστημών της Αρμενίας και το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Ερεβάν για να μιλήσω στο διεθνές συνέδριο για τη Γενοκτονία που υλοποίησε ο Κεμάλ εναντίον των Ελλήνων, των Αρμενίων και άλλων εκατομμυρίων ανθρώπων. Η αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο......