Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

O Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί δεν είναι μόνος !



Μετά από χρόνια φυλάκισης  και βασανιστηρίων  στα Τουρκικά Νταχάου και Άουσβιτς, το σύμβολο του αγώνα για την αναγνώριση των εγκλημάτων εναντίον των Ελλήνων και των άλλων λαών,  ο Έλληνας του Πόντου Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί, απέκτησε πριν από λίγο  το καθεστώς της διεθνούς προστασίας (άσυλο). 

Οι Κεμαλοφασίστες στην Τουρκία και την Ελλάδα να ξέρουν ότι οι διασωθέντες απόγονοι των θυμάτων, των βιασμένων γυναικών, των ορφανών παιδιών , των αγνοούμενων, έχουν την Ιστορία, την Αλήθεια και το Δίκαιο μαζί τους. 

Για αυτό και θα νικήσουν !





Ας αποφασίσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με ποιους θέλουν να είναι !


Ας αποφασίσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με ποιους θέλουν να είναι: 

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος, Γενοκτονία .......




Θ. Μαλκίδης 

Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος .......

Έχοντας τσιλιαδόρους όλη την αντιπολίτευση συζητά  μετά τη Μακεδονία, τη Θράκη, το Αιγαίο, την  Κύπρο: δεν έχουν καταλάβει τίποτα από το Τουρκικό πρόβλημα και  ακολουθούν το <<πρόγραμμα>>!

Υ.Γ. Κάτι ρετάλια που πανηγυρίζουν το αυτονόητο της μη κατάθεσης στεφάνου στο δάσκαλο του Χίτλερ Κεμάλ, ας μας πουν πότε θεσμικός της Ελληνικής Δημοκρατίας θα θέσει σε ομόλογό του  της Τουρκίας  το ζήτημα της Γενοκτονίας; Πότε ;

Ακούστε τη συνέντευξη του Θ. Μαλκίδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κανάλι Ένα του Πειραιά και στο Θοδωρή Ασβεστόπουλο

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Κηδεία του μέχρι πρότινος αγνοούμενου Κωνσταντίνου Παπαπαύλου . Κύπρος 1974




Κηδεία του μέχρι πρότινος αγνοούμενου Κωνσταντίνου Παπαπαύλου . Κύπρος 1974 

Αποχαιρετήσαμε σήμερα ακόμα ενα Παλληκάρι του 1974 τον Έφεδρο Ανθλγό Κωσταντίνο Παπαπαύλου Του 70 ΤΜΧ στην ακριτική Αθηενου με τις δέουσες τιμές που αρμόζουν σε ένα ήρωα!
Τελέσαμε την κηδεία των Μαρτυρικών οστών του Μεχρι προτεινος αγνοούμενου της Τουρκικής εισβολής στην Εκκλησία Παναγίας χρυσελεούσης του Ανθλγού Κωνσταντίνου Παπαπαύλου, του 70 ΤΜΧ, που τον Αύγουστο του 1974, έπεσε μαχόμενος , μαζί με άλλους συμπολεμιστές του Τάγματος του, στη περιοχή Λαπήθου, υπερασπιζόμενος την Πατρίδα του απέναντι στου Τουρκικό Επεκτατισμό κατά την Βάρβαρη τουρκική Εισβολή!!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Η συγκλονιστική ιστορία του Έλληνα του Πόντου Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί



Η συγκλονιστική ιστορία του Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί που έμαθε  για την Ελληνική του καταγωγή στην Τουρκία και αγωνίζεται για την αναγνώριση της Γενοκτονίας !

Διαβάστε το εξαιρετικό άρθρο του Αλέξανδρου Κόντη στην εφημερίδα Real news που κυκλοφορεί σήμερα