Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Δε ξεχνούμε τους φυλακισμένους Έλληνες στα Τουρκικά Νταχάου, Άγγελο Μητρετώδη, Δημήτριο Κούκλατζη και Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί !




Θ. Μαλκίδης 

Δε ξεχνούμε τους φυλακισμένους Έλληνες στα Τουρκικά Νταχάου, Α. Μητρετώδη, Δ. Κούκλατζη και Γιάννη Βασίλη   Γιαϊλαλί !


Για όσους δεν έχουν ακόμη ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, να επαναλάβουμε για ακόμη μία φορά ότι οι Έλληνες Άγγελος Μητρετώδης, Δημήτρης Κούκλατζης και 
Γιάννης -Βασίλης Γιαϊλαλί είναι αιχμάλωτοι στην Τουρκία 



Στο κράτος- φυλακή του Χίτλερ Ερντογάν, στη χώρα με τις περισσότερες φυλακές στον κόσμο, με τους περισσότερους φυλακισμένους στον κόσμο! 

Σ΄αυτήν που κατέχει την Κύπρο, έχει εισβάλλει στο Αιγαίο, απειλεί στη Θράκη, εκβιάζει μέσω Σκοπίων και Τιράνων την Ελλάδα.


Ας μη ξεχάσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές τους συμπατριώτες μας φυλακισμένους στα τουρκικά κάτεργα. 

Στέλνουμε επιστολές στους συμπατριώτες μας Άγγελο Μητρετώδη, Δημήτριο Κούκλατζη και Γιάννη Βασίλη  Γιαϊλαλί στις παρακάτω διευθύνσεις:

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Εμείς δεν υπογράψαμε τίποτα! Το όνομα της Μακεδονίας θα χαθεί μόνο εάν το αποδεχθούν οι Έλληνες!



Θ.  Μαλκίδης

Εμείς δεν υπογράψαμε τίποτα! 

Το όνομα της Μακεδονίας θα χαθεί μόνο εάν  το αποδεχθούν οι Έλληνες!

Μετά τα τελευταία γεγονότα για το ζήτημα της ονομασίας της χώρας που προέκυψε από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας,  αποκτά σαφώς μεγαλύτερη σημασία η επανεξέταση της ιστορίας και ιδιαίτερα το κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με τη γνώση και το σεβασμό της. Σε κάθε άλλη περίπτωση και ιδιαίτερα από μία χώρα με το τεράστιο ειδικό και ιστορικό βάρος της Ελλάδας,  η υπόθεση της ονομασίας θα ήταν ένα ζήτημα που δε θα είχε προκύψει καν και αν σε αντίθετη περίπτωση είχε συμβεί αυτό, τότε θα είχε λυθεί με πολύ συνοπτικές διαδικασίες. 








Ιούνιος 1944: Αχλαδινή, Ελαφοχώρι, Πυργίσκος Καβάλας, τα άγνωστα ολοκαυτώματα της κατοχής




 Θ. Μαλκίδης 

Αχλαδινή, Ελαφοχώρι Πυργίσκος Καβάλας: Τα λησμονημένα ολοκαυτώματα της φασιστικής κατοχής

Η είσοδος των Ναζί και των Βουλγάρων, Ιταλών και Αλβανών συνεργατών τους στην Ελλάδα το 1941  σηματοδοτούσε  την απαρχή των μεγάλων εγκλημάτων που έκαναν όλη την Ελλάδα ένα Ολοκαύτωμα. 
Εγκλήματα που σε αφήνουν έκπληκτο για τη μανία και τη διαστροφή με την οποία σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν: Ομαδικές εκτελέσεις, βιασμοί γυναικών, κλείσιμο γυναικών και παιδιών σε σχολεία και εκκλησίες και πυρπόληση, κάψιμο ζωντανών ανθρώπων,  σφαγή βρεφών, νηπίων, νεογέννητων ..... . 

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

H αποκαθήλωση και η αποδόμηση της Συμφωνίας παράδοσης της Μακεδονίας


Θ. Μαλκίδης


Για την αποδόμηση της αισχρής πράξης παράδοσης της Μακεδονίας

Επειδή για το ζήτημα της Μακεδονίας, αλλά και για άλλα θέματα, όπως η Κύπρος, το Αιγαίο, η Θράκη, η οικονομία, η εθνική μας κυριαρχία, η οικογένεια, η παιδεία, γίνεται εδώ και χρόνια μία προπαγάνδα άνευ προηγουμένου, δημιουργήσαμε το παρακάτω βίντεο για να μπορούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να έχουν επιχειρήματα και οδηγό, πυξίδα και έμπνευση. 

Να διαθέτουν έναν  Ελληνικό λόγο που έχει τα θεμέλιά του στη δημοκρατική και αντιστασιακή μας παράδοση, στους αγώνες και τις θυσίες του Ελληνικού λαού για την Ελευθερία.




Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ανάμεσα στον Χίτλερ Ερντογάν και τους επικίνδυνους της Αθήνας και της Λευκωσίας....



Θ. Μαλκίδης  

Ανάμεσα στον Χίτλερ Ερντογάν και τους αμόρφωτους, απαίδευτους και επικίνδυνους της Αθήνας και της Λευκωσίας....

Η συνέντευξη του Θ. Μαλκίδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για τις εκλογές στην Τουρκία, για τον Χίτλερ Ερντογάν και  τους συνεταίρους του Ναζί Γκρίζους Λύκους, Αλβανούς Τσάμηδες και κατσαπλιάδες- κομιτατζήδες Σκοπιανούς, καθώς και τους αμόρφωτους, απαίδευτους και επικίνδυνους της Αθήνας και της Λευκωσίας, οι οποίοι μετά την Μακεδονία και τα συγχαρητήριά τους στο δήμιο του Μητρετώδη και του Κούκλατζη,  ετοιμάζονται και για άλλες παραχωρήσεις και υποχωρήσεις στην Κύπρο, στο Αιγαίο, στη Θράκη, στην Ήπειρο ....









Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Αποδομώντας την προπαγάνδα και τη "Συμφωνία" για την Μακεδονία....


Αποδομώντας την προπαγάνδα και τη "Συμφωνία" για την Μακεδονία....

Δύο συνεντεύξεις του Θ. Μαλκίδη περί αποδόμησης της προπαγάνδας και της "Συμφωνίας" για την Μακεδονία....

ATTICA TV



Θράκη ΝΕΤ



Κηδεία του μέχρι πρότινος αγνοούμενου Έφεδρου Ανθυπολοχαγού Χριστόδουλου Χατζηχριστοδούλου. Κύπρος 1974.



ΚΗΔΕΙΑ ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ 
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Με στρατιωτικές τιμές ήρωα κηδεύτηκαν  ελάχιστα Μαρτυρικά Οστά που εντοπίστηκαν πρόσφατα στον σκλαβωμένο Άγιο Ερμόλαο, του ηρωικού Εφέδρου Ανθυπολοχαγού Πυροβολικού Χριστόδουλου Γ. Χατζηχριστοδούλου, ταχυδρομικού υπαλλήλου από την σκλαβωμένη Κάτω Ζώδια, 26 χρόνων το 1974, που πολέμησε με το πεζικό στην περιοχή Καλαμπάκι – Άγιος Ερμόλαος ως διμοιρίτης του το 301 Τάγματος Επιστράτων και ο οποίος θυσιάστηκε 26η Ιουλίου 1974 στις άνισες μάχες με τους Τούρκους Εισβολείς στην ίδια περιοχή και έκτοτε κατέστη Αγνοούμενος.

Η κηδεία τελέσθηκε στον ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονα Μακεδονίτισσας, προϊσταμένου του ομοχώριου του Ήρωα, εκ Ζώδιας, Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου.

Με τιμητικούς παραστάτες της λειψανοθήκης του ήρωα, καθ’ όλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, τέσσερεις νεαρούς υπηρετούντες Ανθυπολοχαγούς της Εθνικής Φρουράς.
Ο ενταφιασμός, των Μαρτυρικών Οστών έγινε, με τις δέουσες τιμητικές βολές τμήματος της Εθνικής Φρουράς, στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας των ηρώων της Α΄ Μοίρας Καταδρομών της Κρήτης, της ΕΛΔΥΚ και της Ε.Φ. του 1974.