Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Για τον Ελληνισμό


Θ. Μαλκίδης

Στην αρχή σου είπαν ότι δεν διάβασαν το Μνημόνιο γιατί είχαν άλλες δουλειές (....)  και εσύ τους επιβράβευσες δίνοντάς τους την εξουσία να καταστρέψουν τη ζωή μας και τη ζωή των επόμενων γενεών. 

Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι σου λένε ότι η καθημερινή εισβολή, που τη βαφτίζουν προσφυγικό -μεταναστευτικό ζήτημα, είναι μη διαχειρίσιμη και συνεχίζεις να τους στηρίζεις!

Μήπως έφτασε η στιγμή κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέπτη να αναλάβεις τις ευθύνες σου για την Ελλάδα, για την Πατρίδα σου; 

Η συνέντευξή μου στο Ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις Θεσσαλονίκης Μακεδονίας


Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Το θύμα που απολογείται (!) και ο θύτης που συνεχίζει τη Γενοκτονία....




Θ. Μαλκίδης 

Συνήθως η απάντηση μπαίνει μετά την ερώτηση- τοποθέτηση. Στην περίπτωση της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Εξωτερικών σε σχέση με το αντίστοιχο της Τουρκίας έχει σημασία η σειρά. 

Ψήφισμα για τα βιβλία των Θρησκευτικών




ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ                      ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 Τα  κάτωθι Χριστιανικά Σωματεία :
 1. Η  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ   ΕΝΩΣΗ   ΓΟΝΕΩΝ  που εδρεύει επί της οδού Καρύτση  14  στην Αθήναι
2. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΣΤΕΓΗ  ΦΩΚΙΔΟΣ  που εδρεύει επί της οδού Κοντορρήγα  8  στην Άμφισσα
3. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΣΤΕΓΗ ΑΡΧΙΜ,ΔΙΟΝ.ΦΑΡΑΖΟΥΛΗΣ  που εδρεύει επί της οδού Αρχιμ. Δ. . Φαραζουλή  3 στο Αίγιο
4.  Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΣΤΕΓΗ Ο ΑΠ.ΠΑΥΛΟΣ  που εδρεύει επί της οδού 28ης Οκτωβρίου  98 στον Βόλο
5. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ  ΑΓΩΓΗΣ Ο  ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ  που εδρεύει επί της οδού Αβέρωφ  42 στην Καρδίτσα 
6.  Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΙΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ  Η ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ  που εδρεύει επί της οδού Αγίων  Θεοδώρων 91στην Ορεστιάδα
 7. Ο ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΦΑΡΟΣ   που εδρεύει στην οδό Πραξιτέλους  173   στον Πειραιά 
8. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ που εδρεύει επί της οδού Αμαλθείας  13 στο Ηράκλειο Κρήτης
9. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΙΣ  ΓΟΝΕΩΝ  που εδρεύει επί της οδού Αγίας Σοφίας 41 στην Θεσσαλονίκη
10.  Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΣΤΕΓΗ που εδρεύει επί της οδού Βασ.Γεωργίου Α5 στην Καλαμάτα
11.  Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ  που εδρεύει στον Πύργο Ηλείας επί της οδού   Πατρόκλου και Μ. Αλεξάνδρου Γωνία 
12.  Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ   που εδρεύει στην Καβάλα επί της οδού Δαγκλή 28

Απευθύνουν το παρόν  Ψήφισμα Διαμαρτυρίας
                                      Προς
Την  κ. Ν.  ΚΕΡΑΜΕΩΣ ,Υπουργό   Παιδείας και Θρησκευμάτων  που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι 151 22

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:   Α. Στην κ.  Υφυπουργό Παιδείας   κ. Σ. Ζαχαράκη, και Θρησκευμάτων  που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι 151 22

 Β.  Τον κ. Γεώργιο Καλαντζή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου

   Παιδείας και Θρησκευμάτων  που εδρεύει στην Αθήνα επί της

 οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι 151 22

 Γ. ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ    ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που εδρεύει επί της οδού Ι. Γενναδίου 14, 115 21 Αθήναι.

                                                                  
          Αξιότιμη κ. .Υπουργέ,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε με τις  υπ’ αριθμόν  1749 / 2019 και 1750 / 2019  αποφάσεις της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκε αντισυνταγματική μετά την απόφαση Φίλη και η υπουργική απόφαση Γαβρόγλου για το μάθημα των Θρησκευτικών.    Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ τα  νέα προγράμματα σπουδών   του μαθήματος των Θρησκευτικών «όπως προκύπτει από τους σκοπούς και το περιεχόμενό τους, δεν αποβλέπουν στην ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των Ορθόδοξων μαθητών, διότι τα μεν προγράμματα του Δημοτικού και του Γυμνασίου δεν περιέχουν ολοκληρωμένη -και διακριτή έναντι άλλων δογμάτων και θρησκειών- διδασκαλία των δογμάτων, ηθικών αξιών και παραδόσεων της ορθόδοξης εκκλησίας, το δε πρόγραμμα του Λυκείου είναι αποσυνδεδεμένο από τη διδασκαλία αυτή».    

Αντιθέτως, δίδεται ιδιαίτερη έμφαση είτε στην προβολή στοιχείων κοινών με τη διδασκαλία άλλων δογμάτων και θρησκειών (Δημοτικό-Γυμνάσιο) είτε στη διδασκαλία διαφόρων ηθικών και κοινωνικών ζητημάτων, τα οποία είτε είναι αντικείμενο κυρίως άλλων μαθημάτων (Δημοτικό-Γυμνάσιο) είτε είναι άσχετα ή και αντίθετα με την ορθόδοξη χριστιανική διδασκαλία (Λύκειο).  Οι ανώτατοι δικαστές έκριναν    ότι τα επίδικα προγράμματα σπουδών έρχονται σε αντίθεση με τα άρθρα 16 παρ.2 και 13 παρ.1 του Συντάγματος, με το άρθρο 2 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ και με την αρχή της ισότητας (άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος, άρθρα 14 και 9 της ΕΣΔΑ).

          Οι αποφάσεις αυτές έρχονται να δικαιώσουν τους αγώνες   των πατέρων του Αγίου Όρους , ορισμένων  μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος και της   Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων  που χρόνια τώρα σας επισήμαναν     ότι  « Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ» :

Συνταγματάρχης Ανδρέας Αρέστη



ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ (ΜΧ) ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΕΣΤΗ Α.Μ. 2329

 Γεννήθηκε στα Κελοκέδαρα της Πάφου την 28 Αυγούστου 1940. Μαθητής ακόμη του γυμνάσιου, λαμβάνει ενεργό μέρος στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ. Κατατάγηκε στο νεοσύστατο Κυπριακό Στρατό, μαζί με άλλους συναγωνιστές του, την 5 Ιουλίου 1961 ως υποψήφιος αξιωματικός. 

Την 1η Απριλίου 1962 ονομάστηκε ανθυπολοχαγός. Κατά την τουρκανταρσία του Δεκεμβρίου 1963, έλαβε μέρος στις μάχες της Λευκωσίας και τον Αύγουστο του 1964 στις μάχες της Τηλλυρίας. Με την ίδρυση της Εθνικής Φρουράς, τον Ιούνιο 1964, τοποθετήθηκε στο 70ΤΜΧ. Το 1973 εστάλη για εκπαίδευση μαζί με άλλους αξιωματικούς του Κυπριακού Στρατού που είχαν αποσπασθεί στην Εθνική Φρουρά στη Σχολή Πεζικού για εκπαίδευση. 

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Συζητώντας με τον εισβολέα το μέλλον μας




Θ. Μαλκίδης: "Είδηση εξαφανισμένη Νο 1: Ο εποικισμός σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) θεωρείται έγκλημα πολέμου, με ανάλογες κατηγορίες και ποινές.

Είδηση εξαφανισμένη Νο 2: Η πρώην εισαγγελέας του ΔΠΔ και ερευνήτρια του ΟΗΕ Κάρλα Ντελ Πόντε ζήτησε την παραπομπή του Ερντογάν για εγκλήματα πολέμου, με αφορμή τη Συρία και τις δηλώσεις του ότι θα πλημμυρίσει την Ευρώπη, δηλαδή την Ελλάδα, με εκατομμύρια ανθρώπους.

 Είδηση καθημερινή: το Ελλαδικό πολιτικό προσωπικό διαπραγματεύεται με τον εισβολέα το μέλλον μας ..."

Η συνέντευξή μου στον τηλεοπτικό σταθμό Τοπ της Μακεδονίας.

Ένας ακόμη μέχρι πρότινος αγνοούμενος κηδεύεται μετά από 45 χρόνια. Συνταγματάρχης Ανδρέας Αρέστη. Κύπρος 1974



Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στις 11:00 π.μ., στον Ιερό ναό Αγίων Πάντων, στην Μακεδονίτισσα, τελείται η κηδεία του Συνταγματάρχη ΜΧ Ανδρέα Αρέστη που έπεσε μαχόμενος το 1974, στον Λιμνίτη. Θα ακολουθήσει ταφή στο στρατιωτικό κοιμητήριο, στον Τύμβο Μακεδονίτισσας. 

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Τώρα κρινόμαστε όλοι !



Θ. Μαλκίδης 

Επειδή οι δήθεν πολιτικοί και οι τάχα πνευματικοί άνθρωποι πούλησαν τη ψυχή τους για θέσεις και καριέρες, δε σημαίνει ότι εμείς θα αφήσουμε τον Ελληνισμό  να γυρίσει στο  Δράμαλη, στον  Ιμπραήμ, στον  Νενέκο, στον Μουσταφά Κεμάλ και τον Χίτλερ. 

Επειδή αυτοί πουλούν τα Μνημεία μας, τη Μακεδονία και αποδέχονται την καθημερινή εισβολή από την Τουρκία, επειδή μας κάνουν  μαθήματα περί <<Ελληνικότητας και  Ορθοδοξίας>>, επειδή μας λένε ότι οι εισβολείς είναι σαν τους επιζώντες της Γενοκτονίας των προγόνων μας,   δε σημαίνει ότι εμείς θα επιτρέψουμε να νομιμοποιηθεί η κλοπή, το ψεύδος και την <<αμαρτία που την είπανε αρετή>>. 

 Όσοι ζωντανοί !


H συνέντευξή μου στο Ράδιο Εσκάλιμπερ 

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Με τις εξαιρέσεις !



Πριν από λίγο από το Στρατοδικείο Λάρισας κρίθηκε αθώος παμψηφεί ο πρώην καταδρομέας Μανώλης Μπούχλης από τα Χανιά, ο οποίος τον Μάρτιο του 2019 τραγουδούσε «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο. Ο Ελληνισμός θα πορευτεί ξανά με τις δικαστικές, στρατιωτικές, πνευματικές και πολιτικές του εξαιρέσεις !

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Η ακύρωση της Επανάστασης του 1821




Θ. Μαλκίδης 

Με την καθημερινή εισβολή από την Τουρκία και με τις ευλογίες, τη σιωπή και την ανοχή του αποκαλούμενου πολιτικού και πνευματικού προσωπικού της Ελλάδας, συντελείται η αλλοίωση της Πατρίδας μας με στόχο την εξαφάνισή της.  
Στην ουσία  ακυρώνεται η Επανάσταση του 1821 !
Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και  με λόγο και έργο ας υπερασπιστούμε την Ελλάδα, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Τώρα !

Ακούστε τη συνέντευξή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό Hellas fm της Νέας Υόρκης και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Φιλιππίδη 

Μία ακόμη κηδεία αγνοούμενου . Σάββας Αποστολίδης. Κύπρος 1974.



Έγινε πριν λίγες ώρες η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία ενός ακόμη μέχρι πρότινος αγνοούμενου, του Στρατιώτη Μηχανικού Σάββα Αποστολίδη. 

 Ο Σάββας Αποστολίδης γεννήθηκε στο Νέο Χωρίο Κυθρέας, στις 13 Ιουνίου του 1955.  Μόλις τελείωσε το δημοτικό σχολείο, άρχισε να εργάζεται για να βοηθήσει την πολυμελή οικογένειά του.  Διακρίνετο για τον πολύ καλό χαρακτήρα του και την εργατικότητά του.  Ήταν φιλήσυχος χαρακτήρας και αγαπητός στο χωριό και στους φίλους του. 

Τον Ιανουάριο του 1974 ο Σάββας κατατάγηκε στο 70ο Τάγμα Μηχανικού, με έδρα το BMH της Λευκωσίας για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.