Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Τα Ες Ες της Άγκυρας, η Γκεστάπο των Σκοπίων και οι αδιάφοροι των Αθηνών


Θ. Μαλκίδης 

Τα Ες Ες της Άγκυρας, η Γκεστάπο των Σκοπίων και οι αδιάφοροι  των Αθηνών 

Είναι γνωστό ότι οι ένοχοι προσπαθούν να παραχαράξουν την αλήθεια και με την προπαγάνδα και βεβαίως και με τη βία να αλλοιώσουν και να εξαφανίσουν την ιστορία και το δίκαιο. 

Ήταν λοιπόν αναμενόμενο μετά την παρουσία μου στο Σύνταγμα την 19η Μαίου και στο συλλαλητήριο της Έδεσσας για τη Μακεδονία,  τα Ες Ες της Τουρκίας και η Γκεστάπο των Σκοπίων να δείξουν το φασιστικό, ολοκληρωτικό τους πρόσωπο.

Και αυτό έγινε και γίνεται με τη στοχοποίησή μου από τους παραπάνω μηχανισμούς, οι οποίοι βρίσκουν την πορεία, τους αδιάφορους στην Αθήνα.

Το είχα γράψει και πει και στην περίπτωση που τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης, είχε ονομάσει τη Γενοκτονία <<δήθεν>> , στοχοποιώντας τον πρόσωπό μου και τον ανιδιοτελή αγώνα μου για τη διεθνή αναγνώριση. 

Το λέω και το γράφω και τώρα που εκδοτικά όργανα των Σκοπίων στην Πέλλα έγραψαν για μένα μετά την ομιλία μου για τη Μακεδονία στην Έδεσσα: 

Η Αθήνα, από τη στιγμή που δείχνω τα βγαλμένα από την ίδια φασιστική μήτρα Τουρκικά  Ες Ες και Σκοπιανή Γκεστάπο που αναφέρονται σε εμένα και με στοχοποιούν, έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη συνεχιζόμενη αυτή κατάσταση. Και βεβαίως για τα μέτρα που πρέπει να λάβει για να εξαφανισθούν μία για πάντα από τη γη  της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Αντίστασης, τα Ες Ες και η Γκεστάπο!








Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Ο Ελληνικός Λαός, ανάμεσα στους μοιραίους και τους δειλούς των Αθηνών και τους κατσαπλιάδες και τους κομιτατζήδες των Σκοπίων





Θ. Μαλκίδης

Ο Ελληνικός Λαός, ανάμεσα στους μοιραίους και τους δειλούς των Αθηνών και τους κατσαπλιάδες και τους κομιτατζήδες των Σκοπίων

Πέραν της μαζικής συμμετοχής  του Ελληνικού λαού  στο συλλαλητήριο το οποίο έγινε για τη Μακεδονία στην Έδεσσα (και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας), μεγάλη παρουσία είχε και η Ελληνική νεολαία. 

Γι΄αυτό είμαι αισιόδοξος ότι ο Ελληνικός λαός  ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους μοιραίους και τους δειλούς των Αθηνών και τους κατσαπλιάδες και τους κομιτατζήδες των Σκοπίων, θα νικήσει. 

Γιατί έχει μαζί του την Ιστορία, τη Μνήμη, την Αλήθεια και το Δίκαιο, την Ελληνική νεολαία. 

Η ομιλία στο συλλαλητήριο της Έδεσσας


Ακούστε τη συνέντευξη του Θ. Μαλκίδη για τη Μακεδονία και για τον Ελληνισμό

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Για την Μακεδονία, για τον Ελληνισμό!


Θ. Μαλκίδης

Για την Μακεδονία, για τον Ελληνισμό

Δεν υπάρχει ο μονόδρομος περί σύνθετης ονομασίας,  δεν υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες, δεν υπάρχει το "επιχείρημα" των 140 χωρών που έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια και τα κλοπιμαία τους, δεν είναι πατριωτισμός να παραδοθεί το όνομα, όπως διατείνεται η Ελλαδική διακομματική ρητορική.

Υπάρχουν  λύσεις  αυτές που  υπαγορεύονται από την ιστορία και τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού,   τα οποία με τη σύνθετη ονομασία, είναι βέβαιο ότι παραδίδονται στους λωποδύτες. 

Όπως είναι βέβαιο ότι με την Ελλαδική πρόταση  θα υπάρξει απώλεια της χρήσης και της διαχείρισης  του Ελληνικού ιστορικού, γεωγραφικού και πολιτικού- διπλωματικού όρου Μακεδονία. 










Το αίτημα του Ελληνικού λαού για τη Μακεδονία στην Ελλάδα, στην Κύπρο και την Διασπορά,  είναι η  υπεράσπιση της Μακεδονίας και των εθνικών μας συμφερόντων με σεβασμό στην ιστορία και την αλήθεια, την εθνική αξιοπρέπεια, τη συνέχεια και το μέλλον μας ως έθνους.

Το όνομα της Μακεδονίας θα χαθεί μόνο εάν  το αποδεχτεί η Ελλάδα. 



Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Οι κατσαπλιάδες, κομιτατζήδες και εθνικιστές των Σκοπίων, «οι δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι» των Αθηνών και ΕΜΕΙΣ.....




Θ. Μαλκίδης  

Οι κατσαπλιάδες,  κομιτατζήδες και  εθνικιστές των Σκοπίων, οι δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι των Αθηνών και ΕΜΕΙΣ.....


Ο Μενέλαος Λουντέμης γράφει στο χθες για το σήμερα: «Τα τελευταία  χρόνια στον τόπο αυτό ειπώθηκαν τα χειρότερα ψέματα της Ιστορίας. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν».


Τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και τα αυριανά σε όλην την Ελλάδα,  είναι μία απόδειξη ότι Εμείς, μπορούμε να αντισταθούμε στους λωποδύτες που καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας και στους  Γκαίμπελς του εσωτερικού, εντός και εκτός Βουλής,  οι οποίοι  αφού μετά τα Μνημόνια τα οποία παρέδωσαν την Ελληνική οικονομία, τώρα θέλουν να παραδώσουν  τη Μακεδονία και αύριο το Αιγαίο, τη Θράκη, την Κύπρο. 

Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι στα συλλαλητήρια μίλησε και θα μιλήσει ο Ελληνικός λαός ο οποίος  δε θα αφήσει να περάσει η κλοπή του εξωτερικού και ο ολοκληρωτισμός του εσωτερικού.

Υ.Γ. Την αυριανή μου ομιλία στο συλλαλητήριο στην Έδεσσα για τη Μακεδονία (  7:30 μμ, πάρκο των μικρών Καταρραχτών)  θα την αφιερώσω στους κεκοιμημένους προγόνους μου, ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε όλους τους αγώνες Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Αντίστασης, καθώς και στους φυλακισμένους συμπατριώτες μου στα Τουρκικά Νταχάου και Άουτσβιτς: τον   Άγγελο Μητρετώδη, τον  Δημήτριο Κούκλατζη, τον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί!







Ακούστε τη συνέντευξη του Θ. Μαλκίδη 

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Λόγος και πράξη για την Μακεδονία και για τον Ελληνισμό


Θ. Μαλκίδης 

Μακεδονία- Ελληνισμός

Δεν υπάρχει ο μονόδρομος περί σύνθετης ονομασίας,  δεν υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες, όπως διατείνεται η Ελλαδική διακομματική ρητορική, εντός και εκτός κοινοβουλίου, αλλά μόνο  λύσεις που  υπαγορεύονται από τα εθνικά συμφέροντα,   τα οποία με τη σύνθετη ονομασία, είναι βέβαιο ότι παραδίδονται στους σφετεριστές, στους λωποδύτες, στους κατσαπλιάδες, στους κομιτατζήδες των Σκοπίων. 

Είναι βέβαιο ότι  θα υπάρξει απώλεια της χρήσης και της διαχείρισης  του Ελληνικού ιστορικού, γεωγραφικού και πολιτικού- διπλωματικού όρου Μακεδονία, εφόσον υπάρξει συμφωνία χρήσης του.  

Το αίτημα του Ελληνικού λαού για τη Μακεδονία στην Ελλάδα, στην Κύπρο και την Διασπορά είναι η  υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων με όρους σεβασμού στην ιστορία και την αλήθεια, την εθνική αξιοπρέπεια, τον αυτοσεβασμό μας, τη συνέχεια και το μέλλον μας ως έθνους.

Η δίωξη του Ταμέρ Τσιλιγκίρ από την Τουρκία συνεχίζεται!


Θ. Μαλκίδης 

Πριν λίγες ώρες το τμήμα ηλεκτρονικού πολέμου της Τουρκίας <<μπλόκαρε>> τον συναγωνιστή Πόντιο της Τραπεζούντας Ταμέρ Τσιλιγκίρ, τον επί δέκα χρόνια φυλακισμένο στα Τουρκικά Νταχάου. Αιτία η δραστηριότητά του για το ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας, η ιστορική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη στις 19 Μαΐου, το μήνυμά του για το φυλακισμένο συμπατριώτη μας  Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί!