Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες.....



«Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες.....»

Θ. Μαλκίδης

Οι συζητήσεις για τη «Λύση» στο Κυπριακό φανερώνουν (για ακόμη μία φορά) την ανεπάρκεια, την ανικανότητα, το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, την απουσία γνώσης του ιστορικού ρόλου του λεγόμενου πολιτικού προσωπικού και τον ευνουχισμό των αποκαλούμενων διανοούμενων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Τόσο βεβαίως για το ζήτημα εισβολής και κατοχής και εισβολής της φασιστικής -χουντικής Τουρκίας στην Κύπρο, όσο και για την εθνική, οικονομική, κοινωνική και δημογραφική επιβίωση του Ελληνισμού.

Οι προτάσεις και οι σκέψεις, οι θέσεις και οι απόψεις της πολιτικής τάξης, αποτελούν μνημεία ανακολουθίας σε σχέση με τον ιστορικό ρόλο και πορεία του Ελληνισμού. Μία τάξη απροετοίμαστη χωρίς σχέδιο, με παράκαμψη του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατικής νομιμότητας, με  εκβιασμούς, έτοιμη να υπουδουλωθεί στη φασιστική Τουρκία.

Από κοντά και  οι λεγόμενοι διανοούμενοι οι οποίοι όταν δεν σιωπούν για το φασισμό, για την κατοχή, για την Κεμαλική χούντα και το βάρβαρο καθεστώς Ερντογάν,  φλυαρούν και προπαγανδίζουν τη «Λύση» .

Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται ο Γιώργος Σεφέρης, παρών, στις  διαπραγματεύσεις για την Κύπρο, στη δεκαετία του 1950: «Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες.....Η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία, η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στην Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις…. είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα......».

Σήμερα  στη γνωστή ως Διεθνή Διάσκεψη κρίνεται το μέλλον του Ελληνισμού στην Κύπρο, στο Αιγαίο, στη Θράκη, καθώς και όλου του Ελληνικού λαού και της ιστορίας του. Της αντίστασης και όχι της υποταγής, της αξιοπρέπειας και όχι της συνθηκολόγησης, της ελευθερίας και όχι της δουλείας.