Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Ο συμπατριώτης μας Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί ένας από τους 200.000 φυλακισμένους στα 389 κάτεργα της Τουρκίας!




Θ. Μαλκίδης 

Ο συμπατριώτης μας Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί  ένας από τους 200.000 φυλακισμένους στα 389 κάτεργα της Τουρκίας!

«Λευτεριά στον Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί! O Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί δεν είναι μόνος». Αυτά είναι τα μηνύματα  που στείλαμε από την 22 Απριλίου όταν φυλακίστηκε ο συμπατριώτης μας και συναγωνιστής  και συνεχίζουμε να στέλνουμε, μέχρι την απελευθέρωσή του. 

Ο Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί γεννήθηκε ως Ιμπραήμ Γιαϊλαλί  το 1974 στο συνοικισμό Γιαϊλά του  χωριού Ασάρ της Παύρας του νομού της  Σαμψούντας (Αμισός) του Πόντου.   Την 22α Απριλίου συνελήφθη, με τις κατηγορίες της υποκίνησης σε τρομοκρατική δραστηριότητα, λόγω της δράσης του για ελευθερία στο Κουρδιστάν και  για  προσβολή του Κεμάλ και του Ερντογάν, λόγω της αρθρογραφίας του για τη Γενοκτονία των Ελλήνων.  

Ο Γιαϊλαλί ο οποίος «δικάζεται» με τις παραπάνω "κατηγορίες" έχει μεγάλη συμμετοχή και δραστηριότητα στον αγώνα ελευθερίας στην Τουρκία και πρωταγωνιστή της ανάδειξης των εγκλημάτων που σημειώθηκαν εναντίον των Ελλήνων, των Αρμενίων, των Κούρδων και άλλων λαών.  

 O Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί είναι ένας από τους 200.000 φυλακισμένους στα συνολικά 389 Άουτσβιτς, λευκά κελιά, σύγχρονα τάγματα εργασίας της Τουρκίας.  Μόνο τα τελευταία 10 χρόνια εγκαινιάστηκαν 139 φυλακές, οι 38 μόνο το προηγούμενο έτος, ενώ μόνο τους τελευταίους 2,5 μήνες εγκαινιάστηκαν 11 φυλακές (μαζί με μία στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου)!


Μπροστά  στην ένοχη  σιωπή της Αθήνας και των «αρμοδίων», 
εμείς είμαστε με τη ζωή, τη   δικαιοσύνη, την αλήθεια, ορθώνουμε τη φωνή των πολιτών σε όλον τον κόσμο, αγωνιζόμενοι για την Ελευθερία  του συμπατριώτη μας Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί. 



Υπογράφουμε στην παρακάτω διεύθυνση για την απελευθέρωση του Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί  και συνεχίζουμε τη δημοσιοποίηση. 

Λευτεριά στον Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί.

https://secure.avaaz.org/el/petition/Turkish_Government_Turk_Hukumeti_LEFTERIA_STON_GIANNI_VASILI_GIAILALI_Yannis_Vasilis_Yailali/sign/?aGybieb