Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Η συναλλαγή του Ερντογάν για να συναντήσει τον Πάπα και για να πάρει το μετάλλιο ειρήνης!!!!



Θ. Μαλκίδης

Η συναλλαγή του Ερντογάν για να συναντήσει τον Πάπα!!!! 

Είχαμε αναφέρει το δημοσίευμα της εξαιρετικής ιστοσελίδας tourkikanea.gr για τη βράβευση (!) του Ερντογάν από τον Πάπα με το μετάλλιο ειρήνης. Τώρα το αποκαλυπτικό άρθρο του Αχμέτ Τακάν στην Yeniçağ  που μας κοινοποίησε πάλι η παραπάνω ιστοσελίδα, μας δείχνει  τον "τρόπο" που κανονίστηκε η  συνάντηση του Ταγίπ Ερντογάν με τον  Πάπα και το μετάλλιο ειρήνης (!!!!) που έλαβε ο πρόεδρος της Τουρκίας:

"Μετά από συνομιλίες που είχα με πηγές από το προεδρικό μέγαρο, έφτασα σε μια σημαντική λεπτομέρεια. Για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Πάπα έγινε μια δωρεά προς το Βατικανό από τα μυστικά κονδύλια… Λέγεται πως αυτό είναι μια διαδικασία ρουτίνας.  Δηλαδή οποιοσδήποτε πρόεδρος κράτους θέλει να συναντηθεί με τον Πάπα, χρειάζεται πρώτα να κάνει μια δωρεά τουλάχιστον 5 εκ.  δολάρια . Οι πηγές μου, μου ανέφεραν το ακριβές νούμερο αλλά καθώς δεν έχω ντοκουμέντο, δεν μπορώ να το γράψω εδώ.

Μπορούμε όμως να ρωτήσουμε. Ποιο ήταν το ποσό που δωρίθηκε στο Βατικανό;

Σε ποιαν διεύθυνση; Σε ποιο φορέα ή ίδρυμα που υπηρετεί την χριστιανοσύνη, δόθηκε αυτή η δωρεά;"

Αχμέτ Τακάν

Yeniçağ    8/2/2018

www.tourkikanea.gr


Έτσι αφού  ο Ταγίπ Ερντογάν σε αυτή την συνάντηση απέσπασε και μετάλλιο ειρήνης(!) από τον Πάπα, είναι αναμενόμενο το σχετικό ποσό να ήταν  το ανάλογο !